Reincarcare cartus Xerox WorkCentre 6027NI

Cea mai convenabila solutie prin care veti primi toate cele patru functii legate de prelucrarea pe hartie a rezultatelor muncii dintr-un birou sunt acum disponibile imediat ce veti pune in functiune acest multifunctional laser color Xerox WorkCentre 6027NI.

Toti membrii echipei vor avea acces rapid si direct prin sistemul inclus WiFi cu care este dotat multifunctionalul, pentru trimiterea de fisiere la imprimare, copiere de documente, scanare si trimitere de fax. Toate functiile sunt foarte rapide si vor genera o calitate care aduce cel putin multumire si totodata prestanta biroului care produce astfel de documente.

Xerox WorkCentre 6027NI este dotat cu un procesor de 525 MHz si a fost echipat cu o memorie RAM de 512 MB. In aceste conditii procesarea pentru fiecare functie este foarte bine asigurata, utilizatorul fiind atent la a incarca din vreme unitatea de intrare a hartiei la capacitatea maxima de 150 de coli. In aceasta directie producatorul indica o greutate a hartiei utilizate ce trebuie sa fie cuprinsa intre 60 si 163 g/m² pentru a receptiona calitatea promisa de acest multifunctional.

Viteza de lucru este de 18 pagini in fiecare minut de imprimare sau copiere, atat pentru color cat si pentru alb-negru. La aceasta viteza este important sa verificati din vreme tava de iesire cu capacitatea de 100 de coli pentru a nu se umple prea rapid atunci cand aveti de printat sau copiat un volum mare de documente.

Privind colile care sunt depuse in unitatea de iesire se poate aprecia ca rezolutia lasata pe ele este foarte buna. La printare vor fi nu mai putin de 1200x2400dpi, la copiere 600x600pdi, iar pentru scanare fisierele rezultate pot atinge 1200dpi in modul interpolat. Retineti ca la scanare fisierele care rezulta pot fi trimise automat prin e-mail sau pot fi stocate direct in unitatea de calcul la care este atasat Xerox WorkCentre 6027NI.

Cand aveti de copiat mai multe file dintr-un document, sau aveti de trimis mai multe pagini prin fax, folositi fara ezitare sistemul ADF pentru incarcarea automata a filelor. Astfel timpul de copiere se reduce semnificativ, iar viteza de 33,6 kbps pentru fax este va fi cu siguranta atinsa.

Cu acest set de beneficii intrati direct in productie cu acest multifunctional pentru ca este deja pregatit cu cartuse de tip starter cu capacitate de 500 de pagini pentru fiecare culoare, furnizand primele rezultate. Dupa terminarea tonerului initial se pot folosi cartuse cu capacitatea de 1000 de pagini pentru color si 2000 de pagini pentru negru din urmatoarele tipuri: Xerox 106R02763 pentru negru, Xerox 106R02760 pentru Cyan, Xerox 106R02761 pentru Magenta si Xerox 106R02762 pentru Yellow.

Verificand luna dupa luna care este cerinta de lucrari printate este posibil sa considerati necesar sa aveti la indemana si posibilitatea de a realiza rapid o reincarcare cartus Xerox WorkCentre 6027NI pentru fiecare dintre culori, in special atunci cand sunteti in mare criza de timp. Acest lucru este acum posibil la Refill Market in sos. Pantelimon 291 din Bucuresti pentru ca echipa de tehnicieni realizeaza reincarcari profesionale pe loc pentru acest tip de cartuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.