Reincarcare cartus Xerox WorkCentre 3225

Cu o conceptie robusta insa totodata compacta pentru a fi utilizat cu usurinta in cadrul unui birou propriu, sau al unei firme mici, axat pe productivitate, calitate foarte buna a rezultatelor si control precis al consumului, asa este caracterizat rapid acest multifuntional laser monocrom Xerox WorkCentre 3225.

Totul porneste de la dotarea cu un procesor de 600MHz si o memorie RAM de 256MB, care in tandem vor gestiona eficient toate solicitarile pe care i le adresati. Fie ca aveti de imprimat documente ample, fie ca aveti de copiat sau scanat o arhiva, sau doriti sa trimiteti oferte sau alte documente prin fax, Xerox WorkCentre 3225 va lucra rapid si eficient incat timpul de asteptare pana la primirea rezultatelor va fi intotdeauna foarte convenabil.

Pentru conectare aveti la dispozitie trei variante in asa fel incat orice utilizator sa fie multumtit. Conectarea in retea de tip 10/100Base-T Ethernet, Wi-Fi b/g/n sau prin cablu USB 2.0 de mare viteza.

Viteza de lucru este de 24 de pagini pe minut, iar prima pagina pe care o veti regasi in tava de iesire cu o capacitate de 150 de coli va fi gata in 8,5 secunde la imprimare si 10 secunde la copiere.

Cu aceste facilitati initiale calitatea imprimarii si a copierii este foarte buna. Rezolutia pentru imprimare este fixata la 600x600dpi, insa o puteti seta la 4800x600dpi in modul imbunatatit, iar la copiere se poate opta pana la 1200x1200dpi. Pentru scanare in sistem via TWAIN/WIA optiunile de trimitere a rezultatelor sunt catre PC sau catre WSD, dar si scanare catre e-mail, toate cu o rezolutie de 600x600dpi (color sau moncrom) si formate de iesire de tip PDF, JPEG sau TIFF.

Faxul este dotat cu posibilitatea de raspuns, reapelare si micsorare automate, trimiterea documentelor spre mai multe destinatii, agenda cu adresa pentru fax, sau redirectionare elemente primite catre fax. Va puteti baza si pe receptionarea faxurilor primite direct catre PC.

Pentru alimentarea cu hartie folositi o gama de calitate 60-163 g/m2 si umpleti tava de intrare cu maximul de 250 de coli. La fel de utila este si prezenta sistemului ADF cu posibilitate de incarcare de pana la 40 de coli pentru lucrul cu copiatorul sau faxul.

Cu Xerox WorkCentre 3225 folositi usor modul economic pentru toner, imprimati postere sau brosuri, dati comanda de ingnoare a paginilor goale, micsorati sau mariti prin scalare, dimensionati imaginile la formatul paginii, precizati ordinea de imprimare, etc.

Pentru un volum lunar recomandat de maxim 30000 pagini Xerox WorkCentre 3225 va lucra precis si la timp, iar cartusul initial oferit de producator acopera circa 1500 de pagini. La termianrea acestuia aveti la indemana cartus toner Xerox 106R02778 pentru aproximativ 3000 de pagini sau varianta dubla Xerox 106R02782 pentru 2×3000 de pagini, precum si cilindru de Xerox 101R00474 pentru urmatoarele 10.000 de pagini imprimate sau copiate.

O solutie foarte convenabila si simultan indentica ca rezultate primite este varianta de reincarcare cartus Xerox WorkCentre 3225 care se constituie intr-un serviciu profesional oferit de Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Garantia calitatii acestei proceduri consta in faptul verificarea rezultatului se realizeaza pe acelasi tip de multifunctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.