Reincarcare cartus Xerox WorkCentre 3025NI

Daca iti doresti rezultate de foarte buna calitate si primite pe timp indelungat si cu costuri minime, atunci inceperea lucrului cu un multifinctional laser Xerox WorkCentre 3025NI va fi o adevarata placere. Realizat in forma compacta in asa fel incat sa fie pozitionat chiar si in spatii reduse, acest Xerox WorkCentre 3025NI se remarca de la inceput prin viteza de lucru datorata unui procesor de 600MHz si pe capacitatea de a memora pana la 128MB RAM din volumul de lucru pe care il trimiti spre prelucrare.

Cele patru functii sunt perfect adaptate cu lucrul zilnic si vei beneficia de o viteza de 20 de pagini pe minut in format A4, iar volumul maxim recomandat lunar ajunge la 15000 de  pagini.

Accesul la dotarile acestui multifunctional se realizeaza fie prin conexiunea de tip Wi-Fi b/g/n, fie direct prin intermediul unui cablu USB 2.0 de mare viteza. Indiferent de cum vei dori sa trimiti fisierele in lucru sau documentele de copiat, scanat, sau prin fax este bine sa folosesti hartie standard de 60-163 g/m2.

La imprimare primesti o rezolutie de 600x600dpi, insa cu ajutorul setarilor poti atinge si 1200x1200dpi. Copierea de documente iti ofera aceeasi rezolutie, iar prima pagina gata va fi depusa in tava de iesire in doar 8,5 secunde la imprimare si 10 secunde pentru copiere.

Scanarea este realizata in sistem TWAIN/WIA, poti face scanare direct catre PC, scanare spre WSD, totul la o rezolutie de pana la 600×600 dpi color sau alb negru, 8 biti nuanţe de gri, cu extensie de fiesiere de tip PDF, JPEG sau TIFF.

Faxul incorporat poate fi folosit in varianta LAN, este capabil de raspuns automat de confirmare a primirii de documente, poate reapela automat, poate realiza o micsorare automata la trimiterea de documente si este capabil sa trimita documente catre mai multe destinatii.

Poti sa profiti oricand de dispozitivul automat de alimentare (ADF) care iti permite incarcarea a 40 coli pentru copiere, scanare sau trimitere de fax.

Atat timp cat tava principala este plina cu maximul de 150 de coli si vei fi atent la tava de iesire care poate pastra pana la 100 de coli, Xerox WorkCentre 3025NI va lucra perfect si rapid cu cartusul initial ce acopera circa 700 de pagini prelucrate. La terminarea lui poti sa utilizezi un cartus de imprimare pentru 1500 pagini Xerox 106R02773, sau un pachet cu 2 unitati de cartus cu toner (2×1500 pagini) Xerox 106R03048.

Pentru siguranta in exploatare, dar si pentru continuitate atunci cand volumul de lucru este mai ridicat, solicita cu incredere serviciul profesional de reincarcare cartus Xerox WorkCentre 3025NI pe care tehnicienii de la Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti il realizeaza cu consumabile si manopera de foarte buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.