Reincarcare cartus Xerox Versa Link B400 sau B405

Un echipament performant pentru birou trebuie inainte de orice sa fie rapid si usor de utilizat. Daca sunteti in etapa de dotare sau refacere a dotarilor cu echipamente de birou pentru imprimare, copiere sau scanarea de documente priviti cu atentie sper oferta pe care producatorul Xerox o are in acest moment.

Pornind de la simpla necesitate a printarii de documente va puteti oricenta spre o imprimanta laser monocrom Xerox Versa LinkB400 sau B405, fiecare dintre aceste produse aducand facilitati pe care toti utilizaorii implicati le vor aprecia. Cele doua produse se diferentiaza prin caracteristici care pot oferi in functie de necesitati de la obisnuita solutie de printare, la copiere si scanarea de documente cu modelul B405.

Cu siguranta ca atunci cand aveti un volum mare de lucrari si nu ar fi deloc convenabil sa alimentati des tava de intrare cu formate de hartie pe care le agreati, modelul B405 este disponibil exact pentru usurarea acestui proces.

O imprimanta laser monocrom Xerox Versa LinkB400 sau B405 se bazeaza pe un procesor din gama DualCore la o viteza de 1,05 GHz si dispune de o memorie RAM de 2 GB. Gratie performantelor mecanice de manevrare a hartiei si a puterii procesorului si memoriei implicate in job, viteza de lucru este la un nivel de 45 de pagini pe minut.

Este evident ca la un asemenea volum de lucru timpul de asteptare pentru tiparirea si copierea de documente este extrem de scurt, ceea ce conduce automat la cresterea productivitatii biroului.

Pentru conectare aveti la dispozitie cel putin 3 variante, fiecare dintre ele oferind exact acel confort de care aveti nevoie. Fie veti lucra prin intermediul unei conexuni locale Ethernet 10/100/1000 Base-T, fie prin conectare cu cablul de mare viteza USB 3.0 si cu atat mai mult va veti bucura de flexibilitate cu ajutorul conectarii la distanta prin Wi-Fi 802.11n.

Operarea cu oricare dintre cele doua echipamente se face extrem de simplu pentru ca ambele sunt dotate cu un ecran LCD color cu pictograme intuitive. Claritatea si performanta acestei interfete este specifica producatorului Xerox care aloca multa atentie pentru confortul in utilizare al produselor de birou.

Pentru imprimare aveti de asteptat doar 8 secunde pana cand prima pagina va fi deja prelucrata si lasata in tava de iesire. Oricand puteti opta pentru o rezolutie de 1200×1200 dpi, insa si celelalte optiuni de printare vor aduce rezultate cel putin la fel de clare pe fiecare pagina.

Odata pusa in functiune imprimanta este pregatita sa sustina pana la 5900 de pagini prelucrate acesta fiind capacitatea cartusului de tip Xerox 106R03581. Variante de cartuse cu capacitati mari si extramari sunt disponibile, ele oferind volume de lucru impresionante: pentru 13900 de pagini comandati modelul Xerox 106R03583, sau pentru 24600 de pagini alegeti modelul Xerox 106R03585.

Indiferent de modelul de cartus pe care il detineti la un moment dat acesta poate beneficia de o procedura profesionala de reincarcare cartus Xerox Versa Link B400 sau refill cartus Xerox B405. Solutia este oferita de centrul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291 si este garantata pentru o utilizare conforma si sigura cu aceste doua modele de echipament Xerox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.