Reincarcare cartus Xerox Phaser 3260

Pentru toti cei care cauta mai multa accesibilitate, dar si control asupra costurilor de imprimare monocrom, aveti acum la indemana un produs care va raspunde foarte rapid la toate solicitarile ce-i sunt adresate si in acelasi timp isi va pastra performantele tehnice si calitatea rezultatelor pe termen lung.

Am definit mai sus o parte din beneficiile pe care le primiti imediat ce ati pus in functiune o imprimanta laser alb-negru Xerox Phaser 3260 care este pregatita sa-si puna in valoare procesorul de 600MHz, dar si memoria RAM de 256MB. Cu aceasta dotare Xerox Phaser 3260 va invita sa va conectati in maniera cea mai convenabila a stilului de lucru pe care il aveti. Fie prin conexiune Wi-Fi b/g/n, dar oricand si cu rezultate la fel de bune prin cablu USB 2.0 de mare viteza.

Primul lucru pe care il veti observa este viteza de imprimare care se ridica la 28 de pagini pe minut, asta dupa ce timpul initial de asteptare pana la primirea primei coli imprimate a fost de doar 8,5 secunde. Chiar si la aceasta viteza Xerox Phaser 3260 nu pierde nimic din calitatea imprimarii, aceasta ramanand constanta la valoarea implicita de 600x600dpi, dar pe care o puteti ridica pana la 4800x 600dpi in modul optimizat.

Cu un volum lunar ce este recomandat la 30000 de pagini printate puteti utiliza oricand sistemul de economisire a tonerului, puteti imprima text sau imagini, puteti solicita ignoarea paginilor goale, puteti amplifica contrastul sau regla luminozitatea.

Pentru inceput incarcati tava principala cu maximul de 250 de coli din hartie din gama de calitate 60-163 g/m2 si aveti cel putin o zi de lucru asigurata. In plus beneficiati pentru inceput de un cartus cu toner Xerox Phaser 3260 livrat odata cu imprimanta, care este capabil sa acopere circa 1500 de coli. In functie de volumul de lucru verificati starea de incarcare a tavii de iesire care poate prelua 100 de coli imprimate.

Ulterior, se poate opta pentru un cartus de toner Xerox 106R02778 pentru circa 3000 de pagini, dar si varianta dubla Xerox 106R02782, adica 2 x 3000 de pagini. Dupa aproximativ 3-4 cicluri de functionare va fi necesar sa inlocuiti si unitatea de cilindru Xerox 101R00474 care va asigura continuarea lucrului cu Xerox Phaser 3260 pentru inca circa 10000 de pagini, sau aveti ca alternativa resoftarea imprimantei, simplificand atat costurile pentru unitatea de cilindru, cat si cele pentru chipul care se afla pe cartus, diferenta fiind semnificativa.

Cu rezultate cel putin echivalente veti putea folosi si serviciul profesional pentru reincarcare cartus Xerox Phaser 3260 care este pus in practica prin utilizarea de materiale consumabile si manopera de cea mai buna calitate. Aceasta solutie este este disponibila chiar si pe loc la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, cu o programare inainte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.