Reincarcare cartus toner Lexmark MB2442adwe

Declansarea activitatii unei firme mici sau mijlocii trebuie sa tina cont si de utilarea biroului pentru producerea, livrarea si clasificarea de documente. Seriile de documente imprimante, copiate, scanate sau trimise prin fax vor deveni extrem de simplu de realizat in timp foarte scurt daca aveti in dotare un multifunctional laser monocrom Lexmark MB2442adwe.

Lexmark este renumit pe aceasta nisa prin productia sa de aparatura pentru birou care asigura in nivel remarcabil de productivitate cu costuri reduse in privinta tonerului consumat. Si acest Lexmark MB2442adwe se incadreaza in aceasta cerinta, fiind vorba despre un aparat dotat cu tehnologie WiFi, viteza de cel putin 40 de pagini pe minut la printare si copiere, precum si un numar recumandat de pagini lunare prelucrate care se poate incadra intre 1000 si 10000 de coli.

Daca conectarea nu mai reprezinta o problema pentru niciun angajat, atunci este de ales lucrul cu hartie de calitate care trebuie sa fie incadrata in gama de greutate cuprinsa intre 60 si 120 g/m2. Este extrem de important ca hartia sa fie folosita corespunzator pentru a maximiza rezultatele si a indeparta erorile de lucru produse blocarea ei in mecanismele aparatului.

Pentru o calitate optima Lexmark a ales ca rezolutia minima sa fie pentru toate functiile aparatului de 600x600dpi, iar pentru lucrari care necesita in mod special un aport suplimentar de claritate si contrast, rezolutia se poate seta la 1200x1200dpi.

La fiecare 3 secunde faxul este capabil sa transmita o cola spre destinatie, in fiecare minut scannerul este pregatit sa salveze in fisier pana la 40 de pagini monocrom sau 20 de pagini color. Copierea, scanarea si faxarea prin ADF (sistem automat de incarcare a filelor) este extrem de rapida si va puteti baza pe incarcarea sa cu pana la 50 de file direct in sertarul ADF.

Primile 2500 de coli lucrate cu Lexmark MB2442adwe sunt oferite chiar de cartusul venit odata cu aparatul, cartus de tip Lexmark B242H00. Cand vor aparea semnele de terminare a tonerului, tineti la indemana modalitatea de contact cu un magazin specializat in reincarcari cartuse si consumabile pentru imprimante, multifunctionale si copiatoare.

Este vorba despre magazinul Refill Market, situat Bucuresti, sos. Pantelimon 291, unde serviciul de reincarcare cartus toner Lexmark MB2442adwe este disponibil, si se poate realiza chiar si pe loc daca faceti o rezervare a consumabilelor in prealabil. Rezultatul reincarcarii va fi testat chiar de catre personalul centrului si o cola test va fi alaturata cartusului gata pregatit de livrare si lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.