Reincarcare cartus toner Lexmark MB2338adw

Un birou modern nu poate fi considerat complet utilat pana la punerea in functiune a unui multifunctional rapid si economic. Sunt doua cerinte pe care merita sa le studiati prezenta analizand caracteristicile acestui multifunctional laser monocrom Lexmark MB2338adw.

Prestanta sa nu este doar o fatada estetica, ci chiar una solida si care adaposteste elemente de mecanica si electronica de cea mai buna calitate. Viteza de lucru este principalul sau argument, pentru ca veti fi cel putin multumiti de faptul ca intr-un singur minut de imprimare sau copiere de documente in tava de iesire cu o capacitate de 150 de coli trecute prin aparat, vor fi lasate 36 de file.

Pe langa viteza, calitatea este o norma important de primit, drept pentru care producatorul arata ca nivelul standard de rezolutie este de 600x600dpi si poate fi accesat din software foarte simplu si nivelul de 1200x1200dpi.

Sunteti cu siguranta curiosi sa stiti cum se pot atinge aceste valori. Lexmark MB2338adw este dotat cu un procesor de 1 GHz si cu 1 GB memorie RAM a caror actiune continua va este pusa la dispozitie direct prin beneficiile primite. Scanarea este rapida si atinge direct peste 40 de pagini pe minut pentru documentele alb/negru si circa 20 de pagini pe minut pentru cele color. Faxul este la randu-i foarte rapid si isi indeplineste functia la o viteza de 33,6 kbps.

Peste toate acestea aveti la indemana un ajutor excelent in manipularea hartiei atunci cand lucrati cu funciile de fax, copiere sau scanare. Este vorba despre dispozitivul ADF care permite incarcarea automanta a filelor trimise spre procesare. Este evident ca in tot acest timp Lexmark MB2338adw va lucra pentru dumneavoastra si veti putea realiza alte atributii in timpul programului de lucru.

Daca veti respecta indicatiile producatorului de a folosi hartie cu un gramaj cuprins intre 60 si 120 g/m2, se poate afirma in mod cert ca nivelul de 500 pana la 6000 de coli prelucrate lunar ca norma indicata este real.

Cele mai multe dintre lucrarile de inceput cu Lexmark MB2338adw sunt deja asigurate de cartusul starter pe care il primiti odata cu multifunctionalul. Este un cartus care poate imprima pana la 3000 de pagini, iar indicativul sau este B232000.

Acest tip de cartus cu toner poate fi reutilizat cu ajutorul unui serviciu profesional pentru reincarcari cartuse pe loc. Luati din timp legatura cu echipa Refill Market din sos. Pantelimon 291 din Bucuresti si convingeti-va ca serviciul de reincarcare cartus toner Lexmark MB2338adw este disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.