Reincarcare cartus toner Canon L170

Operational in cel mai scurt timp de la conectarea sa la tensiune si prin cablul USB 2.0 de mare viteza, intuitiv si usor adaptabil in operare gratie celor 30 de taste functionale, utilizabil si ca printer sau copiator de documente, economic din punct de vedere al tonerului consumat.

In doar cateva cuvinte care exprima doar cateva caractetisitici v-am aratat care sunt beneficiile de care dispuneti daca veti alege sa folositi in biroul firmei acest fax laser Canon L170.

Este un produs conceput pentru flexibilitate in special in ceea ce priveste transmiterea de pagini prin fax catre destinatii multiple. Este dotat cu o memorie de 64MB RAM care poate gestiona eficient zeci de adrese de destinatie si alaturi de software-ul inclus este capabil sa ofere productivitate maxima in lucrul cu cerintele actuale ale unui birou modern.

Suplimentarea vitezei de lucru este sustinuta si de mecanismul automat pentru incarcarea hartiei atunci cand selectati oricare dintre functiile lui Canon L170. Ca atare sistemul ADF este capabil sa primeasca in tava sa de intrare un numar de 30 de file pentru a fi trimise prin fax, sau copiate in sistem clasic. Pe durata acestei secvente de lucru este de inteles ca aveti timp suplimentar pentru a realiza alte activitati in birou.

Incarcarea cu hartie se face si prin intermdiul tavii de intrare cu capacitate de 150 de coli, avand insa grija ca indicele de greutate ales sa fie incadrat intre 60 si 120 g/m2. Pe masura ce lucrati cu acest Canon L170, in tava de iesire se vor putea depozita cel mult 100 de coli prelucrate daca greutatea aleasa pentru hartie este de 80 g/m2.

Volumul lunar recomandat de producator pentru prelucrare de documente cu Canon L170 este de 8000 de coli si este de inteles ca va trebui respectat pentru extinderea duratei de viata a aparatului.

Viteza de transmisie a paginilor prin fax este la nivel de 18 pe minut, iar daca folositi functiile de printare ori copiere de documente veti primi circa 12 pagini pe minut in tava de iesire. Toate aceste valori sunt disponibile atat timp cat Canon L170 s-a incalzit dupa pornire timp de 18 secunde. De regula prima pagina copiata sau printata este disponibila in doar 12 secunde.

Doar nivelul de lucru zilnic, sau lunar, este cel care va arata cat de repede va fi epuizat tonerul din cartusul starter de tip Canon CRG-728 pe care il primiti odata cu acest aparat. Nivelul de toner din acest cartus va acoperi circa 2100 de pagini si este tipul de cartus utilizabil in continuare.

Este de dorit sa considerati eficienta solutia de reincarcare cartus Canon L170, Canon CRG-728 inainte ca acesta sa fie reciclat definitiv. Costurile pentru acest serviciu sunt foarte convenabile si daca il veti solicita direct la sediul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimion 291 aveti de primit la pachet si o calitate foarte buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.