Reincarcare cartus sau toner compatibil Canon I-SENSYS MF112?

Dedicat pentru scopuri rezidentiale, dar la fel de capabil si prietenos pentru lucrari de birou de mica anvergura, acest multifunctional laser monocrom Canon I-SENSYS MF112 va impresiona prin viteza si calitate lucrarilor de printare, copiere si scanare a documentelor de care aveti nevoie.

Este un echipament bazat pe un procesor de 175 MHz si dispune de 128 de MB memorie RAM care este suficienta pentru a prelua o sarcina de lucru ampla. In privinta conectivitatii, aceasta se poate realiza direct prin cablul USB 2.0 de mare viteza la sistemul de calcul pe care il utilizati. Locul ocupat pe birou este decent, prin urmare nu va crea niciun fel de discofort.

Interfata cu utilizatorul este asigurata de un ecran LCD monocrom cu 5 linii de afisare care permite o utilizare si vizualizare lejera a lucrarilor aflate in executie, dar si a programarii sarcinilor asa cum va este necesar.

Pus in functiune Canon I-SENSYS MF112 furnizeaza pana la 22 de pagini pe minut la imprimare la o rezolutie de 2400×600 dpi, iar prima pagina lasata in tava de iesire cu o capacitate de 50 de coli se face in mai putin de 6,5 secunde. Pentru alimentarea cu hartie tava este prevazuta sa primeasca pana la 150 de coli de hartie de calitate.

Copierea este disponibila la o rezolutie de 600×600 dpi si intr-un numar de maxim 999 de copii selectabile prin intermediul ecranului LCD. Viteza de copiere este de 22 de pagini pe minut, prima copie fiind disponbila in maxim 9,3 secunde. Puteti mari parti din pagina sursa in marja de 25 pana la 400% in functie de necesitati. Pentru scanner aveti la dispozitie o rezolutie maxima de 600×600 dpi, cu o prima pagina gata scanata in circa 2,4 secunde, totul la un nivel de 24 de bit si 256 niveluri de gri.

Lucrul poate sa inceapa in orice moment pentru ca tonerul aflat in cartusul initial va acoperi pana la circa 700 de pagini. Producatorul arata ca volumul lunar recomandat este cuprins intre 150 si 1500 de pagini, iar la niveul de 10000 de pagini prelucrate se va inlocui unitatea de imagine.

Pentru a nu ramane fara toner in cartusul Canon CRG-047, atunci cand este mai multa nevoie, va puteti aproviziona din vreme cu un cartus compatibil Canon I-SENSYS MF112 (toner compatibil Canon CRG-047), sau puteti opta pentru un serviciu profesional de reincarcare cartus Canon I-SENSYS MF112 (reincarcare cartus Canon CRG-047).

Ambele variante sunt disponibile la centrul profesional Refill Market in sos. Pantelimon 291, Bucuresti, unde puteti solicita reincarcari cartuse pe loc sau consumabile dedicate acestui model de multifuctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.