Reincarcare cartus sau cartus compatibil HP 106A (W1106A)

Avantajele utilizarii echipamentelor care utilizeaza drept consumabile tonerul a fost intotdeauna apreciat de catre utilizatorii rezidentiali si cu atat mai mult de catre cei economici. Fie care vorbim despre imprimante sau multifunctionale laser monocrom sau color, aceste cartuse cu toner rezista mai mult timp atat din punct de vedere al capacitatii de imprimare, dar si in ceea ce priveste ritmul de utilizare al echipamentelor.

Cand ne referim la ritmul de utilizare acest lucru inseamna ca o imprimanta sau un echipament multifunctional care are drept sursa de printare tonerul poate sa fie neutilizata o perioada de timp, iar la reluarea lucrului imprimarea se va face in aceleasi conditii de calitate. Cu alte cuvinte tonerul nu se usuca, asa cum se poate intampla cu cartusele cu cerneala in zona capetelor de imprimare sau a canalelor prin care este proiectata cerneala pe hartie.

Prin urmare, pentru toti utilizatorii acestui tip de echipamente, fie ca au pe masa de lucru o imprimata laser monocrom ori color, fie un echipament multifunctional color sau alb/negur, reincarcarea cartuselor cu toner este o solutie eficienta, economica si foarte rapid de primit.

Vom lua drept exemplu o gama de produse foarte apreciata de la producatorul HP. De regula pentru acasa sunt preferate imprimantele laser moncrom pentru doua motive. Volumul fizic al acestora este foarte dedus si pot fi asezate pe un colt de birou, iar costurile de intretinere si mentinere in functiune sunt foarte reduse.

Gratie tehnologiei HP gama de imprimante HP Laserjet 107A, HP Laserjet 107R, sau HP Laserjet 107W ofera o calitate foarte bine apreciata, iar fiabilitatea lor in timp este excelenta. Pentru fiecare dintre ele puteti opta pentru un serviciu profesional de reincarcare cartus HP 106A (W1106A), sau oricand pentru achizitia unui cartus compatibil HP 106A (W1106A).

Tot de la producatorul HP sunt disponibile si deja des intalnite in birourile de firma si uneori chiar si acasa urmatoarele echipamente multifunctionale. Este vorba despre HP Laserjet MFP 135R, HP Laserjet MFP 135W sau HP Laserjet MFP 137FNV, care devin in lucru adevarate centre de copiere, printare si scanare de documente. Si pentru acestea puteti alege cele doua variante in privinta asigurarii tonerului pentru lucrarile zilnice si anume: reincarcare cartus HP 106A (W1106A), sau achizitia ori comanda online pentru un cartus compatibil HP 106A (W1106A).

Ambele solutii sunt acum disponibile la centrul profesional Refill Market pentru reincarcare cartuse pe loc, sau achizitie de cartuse compatibile pentru echipamentele HP. Tehnicienii din sos. Pantelimon 291 din Bucuresti ofera consiliere gratuita pentru va dumneavoastra sa alegeti cea mai convenabila solutie in privinta tonerului cu care echipamentul lucreaza in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.