Reincarcare cartus sau cartus compatibil Canon I-SENSYS MF113w?

In mod obisnuit un echipament multifunctional este de preferat pentru lucrarile clasice de birou rezidentiale si cu atat mai mult pentru scopuri comerciale cand activitatea nu este atat de ampla. Sa detii in acelasi aparat o imprimanta, un copiator si un scanner este tot de isi poate dori o familie, in special atunci cand acesta va fi utilizat de tineri aflati in diferite cicluri de invatamant.

Am nominalizat pe scurt eficienta unui multifunctional monocrom Canon I-SENSYS MF113w care pretinde extrem de putin spatiu in zona biroului si va aduce satisfactii consistente in legatura cu tot necesarul de documente pe care le puteti prelucra.
Inainte de orice trebuie sa stiti ca acest Canon I-SENSYS MF113w este proiectat sa lucreze pana la un volum de circa 150 la 1500 de pagini pe luna. Cand veti atinge valorea de 10000 de pagini prelucrate va fi necesar sa inlocuiti unitatea de imagine de tip 049.

Pana atunci insa aveti de printat, copiat sau scanat suficiente documente pe care le veti realiza cu ajutorul tonerului starter de tip 047 care dispune de toner pentru circa 700 de coli trecute prin echipament.

Toate lucrarile executate sunt controlate de un procesor de 400 MHz si de capacitatea de 256 MB de memorie RAM. Comenzile si urmarirea desfasurarii acestora se face prin intermediul unui ecran LCD cu 5 linii de afisare. Pentru conectarea dispozitivelor pe care le utilizati aveti la dispozitie fie o conexiune prin cablu USB 2.0 Hi-Speed, fie variantele 10BASE-T/100BASE-TX, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection.

In toate situatiile de conectare viteza de imprimare si copiere va ramane ridicata la 22 de pagini pe minut, iar rezolutia va fi de 2400×600 dpi pentru imprimare si de 600×600 dpi pentru copiere si scanare. La scanare viteza va fi de cel putin 2,4 pagini pe secunda la o calitate de 24 de bit si 256 niveluri de gri. Imprimarea si copierea vor avea prima pagina prelucrata la circa 6,5, respectiv 9,5 secunde de la declansarea job-ului.

In aceste conditii atat timp cat veti avea grija ca tava de intrare sa fie plina la capacitatea de 150 de coli, orice tip de document va fi rapid depus in tava de iesire cu o capacitate de 50 de coli.

Daca pentru hartie aveti la dispozitie indicatiile producatorului in sensul alegerii normei corespunzatoare de greutate, pentru alimentarea echipamentului cu toner trebuie doar sa va ingrijiti sa-l procurati la timp. Aveti la indemana posibiltiatea de a achiztiona un cartus compatibil Canon I-SENSYS MF113w conform cu specificatiile din manual, sau puteti accesa un serviciu profesional pentru reincarcare cartus Canon I-SENSYS MF113w.

Ambele variante sunt comandabile direct la magazinul dedicat pentru reincarcari cartuse pe loc si consumabile pentru acest model de multifunctional. La sediul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, produsele solicitate sunt 100% compatibile, iar serviciul de reincarcare cartuse pe loc este de cea mai buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.