Reincarcare cartus Samsung SL-M2835DW

Pentru imbunatatirea fluxului de lucru al oricarui birou de firma este esential sa detineti aparatura performata pentru tiparirea documentelor. Daca imprimanta folosita are viteza foarte buna de lucru si in acelasi timp economia de consumabile este perfect setata chiar de catre producator, atunci puteti lucra in voie, zi dupa zi.

Primele informatii arata ca aceasta imprimanta laser monocrom Samsung SL-M2835DW se incadreaza perfect in aceste cerinte, fiind construita special incat sa genereze acea productivitate pe care o asteapta oricare utilizator. Inainte de orice este de stiut ca este prevazuta cu un procesor de 600 MHz care impune prelucrarea rapida a informatiilor ce ii sunt trimise, iar memoria RAM de 128MB este perfecta pentru a mentine o continuitate foarte buna a incarcarii documentelor de dimensiuni mari.

Ideal, asa cum arata producatorul, va trebui sa nu fie depasita valoarea de 12000 de pagini printate pe luna, iar inlocuirea cartusului initial de tip MLT-D116S care a putut imprima circa 1200 de pagini sa fie realizata cu unul similar, sau cu varianta de capacitate mare de tip MLT-D116L pentru circa 3000 de pagini.

Un alt beneficiu important in lucru cu acest Samsung SL-M2835DW este nivelul foarte bun de optiuni pentru conectivitate. Cel mai atractiv este cu siguranta cel Wireless Direct in protocol 802.11 b/g/n, insa sunt la indemana si variantele prin Ethernet 10/100 Base-TX integrat, sau prin port USB 2.0 de mare viteza.

In aceste conditii paginile imprimate vor avea un ritm de iesire de 28 de pagini pe minut, doar pentru prima pagini fiind necesare circa 8 secunde pentru a fi primita. Pentru intrare aveti de asezat in tava cel mult 250 de coli albe, iar la iesire se pot receptiona in tava maxim 150 de coli printate. De regula hartia utilizata trebuie sa fie una de calitate pentru a nu intampina neplaceri in timpul rularii sale in imprimanta. Formatul A4 este cel mai de utilizat, iar calitatea hartiei merita sa fie din gama 52 pana la 162 g/m².

Daca cel putin o parte dintre aceste informarii sunt relevante, atunci inseamna ca sunteti mult mai aproape de a avea inca un partener in scopul mentinerii activitatii biroului la cel mai bun nivel. De remarcat este faptul ca verificarea nivelului de toner din cartus trebuie sa fie facuta des atunci cand stiti ca imprimarile sunt zilnice si in numar mare de coli, iar pentru a nu ramane fara toner pastrati la indemana un numar de contact pentru serviciul de reincarcare cartus  Samsung SL-M2835DW.

Un centru profesional cum este Refill Market, ofera de fiecare data servicii de cea mai buna calitate si in plus garantia ca nivelul calitatii imprimarilor va fi tot timpul constant pentru ca se vor utiliza materiale si tehnologii de reincarcare cartuse dintre cele mai acutuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.