Reincarcare cartus Samsung SL-M2825ND

Daca sunteti in cautarea unui produs fiabil pentru gestionarea rapida a imprimarilor monocrome si in acelasi timp sa beneficiati de un confort optim in privinta cheltuielilor pe termen lung cu consumabilele toner, atunci puneti cat mai curand in cosul de cumparaturi aceasta imprimanta laser monocrom Samsung SL-M2825ND.

Proiectata cu dedicatie pentru utilizarea in birouri de mica si media anvergura in activitatea de producere de documente printate alb-negru, indicata in egala masura si pentru utilizarea in regim rezidential, aceasta imprimanta Samsung SL-M2825ND exceleaza prin facilitatile tehnice si mecanice pe care le ofera in lucrul de zi cu zi.

Este atat de usor de conectat in situatia in care utilizati o retea prin portul integrat de tip retea Fast Ethernet 10/100 Base-TX, sau pur si simplu direct la unitatea de calcul din biroul de lucru prin portul USB 2.0 de mare viteza. Spatiul ocupat va fi restrans pentru ca a fost proiectata sa fie asezata pe birou si sa lase suficient loc pentru alte accesorii ce trebuie sa fie pe masa de lucru.

Viteza procesorului indica o valoare suficienta pentru a fi rapida si eficienta in prelucrarea informatiilor pe care le primeste. Cei 600 MHz si o memorie RAM de 128 MB este tot ce va puteti dori in asa fel incat sa nu asteptati prea mult o prima pagina printata, sau zeci de pagini ale unui document stufos. Va imprima la o viteza de 28 de pagini pe minut si la o rezolutie de pana la 4800x600dpi in modul optimizat. Este recomandat de producator ca nivelul imprimarilor lunare sa nu depaseasca valoarea de 12000 de coli printate.

In tavile imprimante se pot aseza pana la 250 de coli din hartie care poate avea urmatoarele formate standard, astfel: in tava 1 formate A4, A5, A6, B5, B5 sau Oficio sau plicuri de tip DL sau C5, iar in tava 2: A4, A5, A6, B5, B5, sau Oficio.

Hartia poate fi de tip simpla, groasa, cu insertie din bumbac, color, pretiparita sau reciclata, dar si  etichete, carton, pentru corespondenta, sau plicuri. Urmariti ca nivelul de greutate al hartiei utilizate, indiferent de format, sa fie cuprins intre intre 60 si 163 g/m².

Retineti ca tava de iesire poate primi in siguranta pana la 150 de coli imprimante si ca este disponibila si optiunea automata de imprimare duplex pentru economie de hartie.

Pentru primele 1200 de pagini producatorul include de la bun inceput un cartus cu toner, pentru ca ulterior sa utilizati un cartus cu toner Samsung MLT-D116S pentru circa 1200 de pagini, sau un cartus cu toner Samsung MLT-D116L pentru circa 3000 de pagini.

Cu rezultate de foarte buna calitate, similare cu cele pe care le-ati observat la inceputul utilizarii lui Samsung SL-M2825ND, puteti folosi oricand bebeficiile serviciului profesional de reincarcare cartus Samsung SL-M2825ND, Samsung MLT-D116S/L. Sunati si intrebati profesionistii in reincarcari cartuse de la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291 si aflati care sunt avantajele unui astfel de serviciu si cum il puteti primi foarte rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.