Reincarcare cartus Samsung SL-M2026

Conceputa special pentru un birou clasic, cu dotari hardware si software care permit realizarea de imprimari cu o calitate foarte buna si intr-un timp scurt, dorita si apreciata de orice tanar aflat pe bancile scolii, dar la fel de utila si pentru un birou individual pentru servicii, asa se prezinta in linii mari aceasta imprimanta laser monocrom Samsung SL-M2026.

Inca de la prima utilizare Samsung SL-M2026 se remarca prin viteza cu care va oferi gata imprimata prima pagina. Sunt necesare doar 8,5 secunde si veti primi in tava de iesire ce are o capacitate de 100 de coli imprimate, pagina pe care o asteptati. In continuare, daca aveti un document amplu, succesiunea paginilor printate va fi de 20 pentru fiecare minut in care imprimanta realizeaza sarcina primita.

Este dotata cu un procesor care pulseaza la o frecventa de 400 MHz si o memorie RAM de 8 GB, conectarea la desktop sau laptop se va face prin cablu USB 2.0 de mare viteza si toate informatiile in privinta etapei de lucru in care se afla sunt disponibile pe un ecran LCD cu o linie de afisare.

Rezolutia poate atinge valoarea de 1200x1200dpi in modul optimizat, insa cu siguranta veti fi forate multumiti de o rezolutie clasica de 600x600dpi, care are avantajul de a economisi tonerul din cartus, fara sa existe vreo diminuare a calitatii imprimarilor.

In tava de intrare se pot stoca pana la 150 de coli, iar dimensiunile acceptate sunt de tip A4, A5, B5, B5, Oficio, plic DL sau C5. Se va putea utiliza hartie simpla, subtire sau groasa, color sau pretiparita, etichete sau plicuri, toate avand indicatia de greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m². Nu trebuie ingnorata optiunea de imprimare duplex care va avantajeaza in economisirea de hartie.

Pentru primele pagini printate cu acest Samsung SL-M2026 producatorul ofera un prim cartus cu toner ce asigura acoperirea a circa 500 de pagini, insa ulterior aveti la indemana varianta de cartus cu toner Samsung MLT-D111S pentru 1000 de pagini, dar si varianta extinsa de pana la 1800 de pagini Samsung MLT-D111L.

Nu ezitati sa luati in considerare si solutia de reincarcare cartus Samsung SL-M2026 care este realizata cu deplin profesionalism in cadrul centrului de reincarcare cartuse Refill Market. Veti gasi in sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, cele mai actuale solutii profesionale de manopera si materiale consumabile pentru reincarcarea acestui model de cartus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.