Reincarcare cartus Samsung M2885FW

Fila dupa fila, zi dupa zi, aveti la indemana in biroul firmei unul dintre cele mai rapide multifunctionale, cu ajutorul caruia productivitatea ramane constanta la un nivel pe care il veti aprecia, sau deja sunteti obisnuit cu el.

Este vorba despre multifunctional laser monocrom Samsung M2885FW ce are in componenta un procesor de 600 MHz care lucreaza in tandem cu o memorie RAM de 128 MB. In aceasta combinatie viteza de printare este cel putin foarte buna in special atunci cand aveti volum mare de coli ce trebuiesc imprimate sau copiate rapid.

La 29 de pagini pe minut cu o rezolutie 4800x600dpi cand printati si de 1200x1200dpi la copiere sau pentru scanare, se poate spune ca niciunul dintre membrii echipei care il utilizeaza nu ar ramane in urma cu lucrarile ce trebuie predate superiorilor sau trimise clientilor.

Avantajul cel mai special al acestui Samsung M2885FW este ca poate fi conectat prin sistem WiFi ceea ce permite o amplasare usoara a echipamentului nefiind necesara neaparat conectarea lui la un sistem de calcul. Cu siguranta ca interconectarea cu un laptop sau PC se poate realiza si prin cablul de mare viteza USB 2.0.

Aprovizionarea cu hartie de foarte buna calitate este esentiala pentru ca nivelurile de rezolutie sa poata fi atinse, dar si pentru functionarea ireprosabila pe care Xerox a conceput-o din punct de vedere al mecanismelor de preluare, prelucrare si eliberare a filelor printate, copiate, sau scanate cu acest Samsung M2885FW. Ca atare, veti utiliza in mod special hartie cu caracteristica de greutate cuprinsa intre de 60 si 163 g/m².

In sistemul ADF pot fi incarcare pana la 40 de file ce urmeaza sa fie copiate, scanate sau trimise prin fax. De remarcat este ca functia fax este dotata cu o memorie de 8 MB si permite o viteza de transmitere la nivel de 33,6 kbps.

Atunci cand a fost pus in functiune acest Samsung M2885FW stiati deja ca primele cateva sute de pagini sunt asigurate de producator prin includerea unui cartus cu toner de tip starter care a produs pana la circa 500 de file printate sau copiate. Abia dupa terminarea acestuia aveti de ales intre un cartus cu toner Samsung negru pentru circa 1200 de pagini, de tip Samsung MLT-D116S, sau pentru un cartus cu toner negru pentru printarea a circa 3000 pagini, de tip Samsung MLT-D116L.

In orice moment daca considerati ca este necesara o suplimentare de rezerva cu cartuse pline, optati pentru solutia profesionala de reincarcare cartus Samsung M2885FW.

Procedura este realizata in centrul profesional Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291 si de cele mai multe ori o veti primi pe loc. Asta inseamna ca este suficient sa va prezentati la centrul profesional pentru reincarcari cartuse pe loc si sa plecati in cateva minute cu un cartus gata de a fi utilizat in cele mai bune conditii de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.