Reincarcare cartus Samsung CLP-680ND

Daca intotdeauna v-ati dorit o imprimanta color care sa aduca simultan o calitate stralucitoare a culorii si simultan viteza foarte buna de printare, cu siguranta ca acea imprimanta trebuie sa detina un procesor rapid, de regula unul de tip Dual Core, dar si memoria necesara pentru asigurarea incarcarii fluente a informatiilor de printare ce-i sunt adresate.

Cautand aceste beneficii care nu mai sunt de multa vreme un deziderat, am gasit aceasta imprimanta laser color Samsung CLP-680ND care este deja testata si apreciata de multi utilizatori ale caror pretentii sunt pe masura timpurilor pe care le traim.

Pornim prin a va arata ca procesorul Dual Core de 533 MHz si memoria RAM de 256 MB ce poate fi upgradata pana la 512 MB, sunt cele dintai care vor lua contact cu nevoile speciale de printare pe care le aveti.

De aici inainte norma obisnuita de lucru a lui Samsung CLP-680ND este de 25 de pagini pe minut atat pentru color cat si pentru alb-negru, iar calitatea imprimarii este la o rezolutie de maxim 9600x600dpi cand se utilizeaza optiunea de imprimare optimizata in ambele variate – monocrom sau color.

De mare ajutor este si display-ul de tip LCD cu doua linii de afisare care permite urmarirea stadiului printarii, vizualizarea comenzilor pe care le dati, sau eventuale mesaje de eroare pe care imprimanta le furnizeaza in anumite situatii.

Conectarea este atat de simpla incat poate fi realizata aproape pe loc din momentul in care ati pozitionat acest Samsung CLP-680ND pe masa de lucru. Folositi fie o conectare in varianta prin cablul de mare viteza USB 2.0, fie prin portul de tip Gigabit Ethernet 10/100/1000 Base-TX.

Este necesar sa incarcati tavile de intrare cu hartia potrivita din punct de vedere al calitatii, aspect care este clar aratat de catre producator in manualul imprimantei. Prin urmare valoarea minima a greutatii hartiei trebuie sa fie de 60g/m², iar ce maxima de 220 g/m².

Cand toate acestea sunt pregatite, cartusele cu toner starter oferite de producator vor fi gata sa intre in actiune. Aveti posibilitatea sa printati pana la 2000 de pagini alb-negru cu un cartus de tip Samsung CLT-K506S  si pana la 1500 de pagini color cu ajutorul cartuselor de tip Samsung CLT-C/Y/M506S.

Este util sa stiti ca exista catuse speciale de mare capacitate care aduc pana la 6000 de pagini monocrom si sunt de tip Samsung CLT-K506L, precum si cele color de tip Samsung CLT-C/Y/M506L pentru circa 3500 de pagini.

Pentru utilizatorii care doresc sa-si optimizeze costurile de imprimare exista varianta unui serviciu care se executa in mod curent la Refill Market in Bucuresti, sos, Pantelimon 291 si care ofera cele mai bune conditii de calitate pentru reincarcare cartus Samsung CLP-680ND.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.