Reincarcare cartus Ricoh SP220SFNW 407254

Cu un design deosebit si un volum extrem de convenabil incat sa poata fi asezata in orice birou sau chiar acasa langa unitatea de calcul, aceasta imprimanta Laser Monocrom Ricoh SP220SFNW este in fapt un multifunctional ce adaposteste sub carcasa cele trei functii pe care si le doreste oricine lucreaza cu documente – imprimare, copiere si scanare.

In plus veti beneficia de eficienta si mai multa economie prin intermediul cartuselor de tip All-in-One cu care este dotata, dar si de confort pentru ca acest Ricoh SP220SFNW are inclusa functia WiFi sau conectare in retea la care se pot asocia atat dispozitive mobile, dar si statice.

Viteza de imprimare este de 23 de pagini pe minut in formatul A4, iar timpul de incalzire nu depaseste 30 de secunde. Atat timp cat imprimanta este pornita, ea va putea lasa in tava de iesire prima pagina in cel mult 10 secunde, iar acest fapt se datoreaza si dotarii cu o memorie de 128MB RAM.

Calitatea imprimarii, copierii sau scanarii se ridica la 1200x600dpi in modul optimizat, insa puteti lucra la fel de bine si cu rezolutia implicita de 600x600dpi pentru ca nivel imprimarilor va fi unul foarte bun. Va puteti folosi foarte simplu si de functie ADF pentru usurarea incarcarii documentelor la copiere sau scanare.

In aceste conditii pentru un ciclu lunar recomandat cuprins intre 700 si 1000 de pagini, dar nu mai mult de 20000 de pagini, Ricoh SP220SFNW va fi un partener cu care veti lucra timp indelungat. Pentru primele 700 de pagini Ricoh SP220SFNW este dotat cu un cartus starter, insa la epuizarea consumabilului puteti folosi un cartus toner de tip SP 201HE pentru 2600 de pagini.

Nu ezitati insa sa accesati si serviciul profesional de reincarcare cartus Ricoh SP220SFNW pe care echipa de la Refill Market din Sos. Pantelimon 291 – Bucuresti vi-l pune la dispozitie atunci cand il solicitati. Este vorba despre un serviciu care se executa exclusiv cu materiale consumabile deja testate pe acest tip de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.