Reincarcare cartus Ricoh SP 311DNW

Cea mai convenabila solutie de lucru cu documente printabile atunci cand mai multe grupuri de lucru din cadrul unui birou au acest tip de solicitare se poate realiza rapid prin tehnologia wireless sau retea de care dispune o imprimanta laser Monocrom Ricoh SP 311DNW.

Economia de hartie, in special atunci cand se lucreaza intens in cadrul biroului, se poate realiza foarte simplu prin selectarea implicita a modului de lucru duplex, care va scadea nu doar consumul de hartie, dar si costurile de operare in general.

Ricoh SP 311DNW vine pregatita de lucru cu un procesor de 360MHz si o memorie de 128MB care va lasa liber accesul la randamentul sau de lucru de 28 de pagini pe minut in format A4. Rezolutia imprimarilor este perfecta si se ridica la un nivel de 1200x600dpi, ceea ce face ca toate documentele rezultate sa fie usor de citit. De la pornire si pana la prima pagina prelucrata de Ricoh SP 311DNW vor trece doar 8 secunde, un timp cel putin convenabil atunci cand aveti nevoie rapid de un document printat.

Despre lucru pe termen lung cu aceasta imprimanta producatorul recomanda un volum maxim lunar de 20000 de pagini printate, insa trebuie sa tineti cont ca tonerul initial va acoperi circa 800 de pagini. In aceste conditii puteti incarca tava de alimentare cu cate 250 de coli, la care se pot adauga inca 50 de coli pentru bypass.

Trebuie sa fiti totusi prevazatori si fie ca veti avea pregatit un toner negru Ricoh 40724 SP 311LE pentru 2000 pagini, sau un toner negru Ricoh SP 311HE pentru 3500 pagini, fie veti apela la un serviciu profesional pentru reincarcare cartus Ricoh SP 311DNW.

Echipa Refill Market din Bucuresti, Sos. Pantelimon 291 este pregatita sa va ofere un serviciu complet de reincarcare cu materiale si manopera profesionale pentru a beneficia fara niciun dubiu de aceeasi calitate a lucrarilor pe care le printati cu cun cartus original Ricoh SP 311DNW.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.