Reincarcare cartus Ricoh SP 311DNW

Daca cautati o imprimanta fara fir si care sa fie usor de utilizat, versatila si sa se alinieze perfect obiectivelor fiecarei zile de lucru ale echipei pe care o conduceti, atunci puneti rapid la incercare aceasta imprimanta laser monocrom Ricoh SP 311DNW.

Este o imprimanta laser alb-negru care va permite sa imprimati rapid documente de calitate, si va putea satisface perfect bugetul pe care il aveti la dispozitie, precum si necesitatea amplasarii ei in mod convenabil in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie. Veti lucra cu viteze de imprimare de pana la 30 de pagini pe minut si veti avea acces extrem de simplu la performante si caracteristici esentiale pentru orice grup mic de lucru.

Pentru ca toate aceste facilitati sa fie oricand accesate cu usurinta Ricoh SP 311DNW este dotata cu un procesor de 360MHz si are instalata o memorie RAM de 128MB. Prima pagina imprimanta va fi gata in mai putin de 14 secunde, iar rezolutia maxima poate fi setata in modul optimizat la 1200x600dpi, altfel in mod natural imprimanta lucreaza cu o rezolutie strandard de 600x600dpi.

In aceste conditii daca veti utiliza modul duplex care se pune in functiune automat aveti inca un beneficiu in plus pentru economisirea de hartie. Interfata de conectare este de ales intre varianta High-Speed USB2.0 si varianta 10BASE-T/100BASE-TX Ethernet ca solutii clasice, dar si varianta Wireless de tip IEEE802.11b/g/n.

La un volum recomandat de lucru de 1000 de pagini lunare, fara insa a se depasi 30000 de pagini,

Ricoh SP 311DNW se va descurca perfect pentru toate cerintele zilnice care ii sunt adresate. Este important de stiut ca imprimanta este gata pregatita de lucru pentru ca producatorul include in pachet un toner starter pentru printarea a circa 800 de pagini. Pentru inlocuirea cartuselor puteti opta pentru varianta de cartus cu toner negru Ricoh SP311LE pentru 2000 de pagini sau varianta mare de cartus cu toner de tip SP311HE pentru circa 2000 de pagini printate. Nu trebuie sa va ingrijorati daca nu consumati tonerul din cartuse intr-un anumit interval de timp pentru ca acest top de consumabil nu se usuca si poate fi utilizat si dupa o perioada in care nu aveti coli de imprimat.

Nu ramane decat sa va aprovizionati cu hartie A4 sau alte formate suportate de tava de intrare, insa toate trebuie sa fie din gama de calitate cumprinsa intre 52 si 162 g/m² pentru a mentine intacte performantele imprimantei.

Daca conditiile de lucru impun alimentarea cu toner la intervale scurte de timp luati in considerare si varianta profesionala pentru reincarcare cartus Ricoh SP 311DNW care se poate solicita la Refill Market, in sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Primti garantat un produs pe care il veti putea utiliza perfect cu aceasta imprimanta, lucru care este demonstrat inclusiv prin pagina de test care va este oferita langa cartusul reincarcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.