Reincarcare cartus Ricoh SP 112SU, Ricoh Aficio SP 100e

Prezenta discreta pe birou este intotdeauna de dorit pentru o imprimanta, mai ales cand spatiul nu este foarte mare si necesitatea unui aparat silentios este bine-venita. Daca la aceasta adaugam ca este oricand pregatita pentru imprimare, copiere si scanare de documente, toate realizandu-se rapid si cu costuri foarte mici, atunci aceasta multifunctionala compacta Laser A4, Ricoh SP112SU este tot ce aveti nevoie.

Ricoh SP112SU este dotata cu un procesor de 80 MHz si 16 MB de RAM care sunt suficienti pentru prelucrarea rapida a informatiilor de printare, scanare sau copiere de documente. Conectivitatea este asigurata prin cablul de tip USB 2.0, iar niveul de viteza pentru transmiterea datelor foarte bun.

In lucru Ricoh SP112SU are un randament de imprimare monocrom de 16 pagini pe minut in format A4, iar prima pagina imprimata este disponibila in doar 13 secunde. Rezolutia este asigurata implicit la nivelul de 600x600dpi insa o puteti aduce la 1200x600dpi in modul optimizat. Scanarea complet color se va realiza cu o rezolutie de pana la 600x600dpi, oferind o calitate foarte buna a fisierelor rezultate. Viteza de scanare este de 3,9 secunde pentru paginile alb-negru si de 7,9 secunde pentru cele color. Si copierea paginilor dorite este marcata cu o rezolutie de 600x600dpi, avand la dispozitie scalare de la 25 pana la 400%, dar si 99 de exemplare ce pot fi realizate la o singura comanda.

Pentru un volum lunar recomandat de 350 de pagini imprimate sau copiate, producatorul arata ca utilizarea pe termen lung va fi foarte buna si pentru inceput ofera un cartus cu toner de tip SP 100LA pentru rularea a circa 1200 de pagini.

Daca tava de intrare este plina cu hartie de calitate buna si este incarcata la capacitatea maxima de 50 de coli, aveti in fata cel putin o zi de lucru cu Ricoh SP112SU pentru oricare dintre functiile sale. Este necesar totusi sa fiti atent la tava de iesire care poate primi fara probleme cel mult 10 coli imprimate sau copiate.

Daca tonerul este pe cale sa fie terminat, atunci asigurati-va ca aveti la indemana un cartus simular cu cel pe care l-ati primit odata cu imprimanta. In caz contrar, aveti alternativa de a accesa una dintre cele mai sigure variante profesionale pentru reincarcare cartus Ricoh SP112SU, disponibile la Refill Market.

Este suficient sa aduceti sau sa trimiteti prin curier cartusul golit la sediul Refill Market din Sos. Pantelimon 291, Bucuresti si sa il primiti in cel mai scurt timp, gata reincarcat. Procedurile de reincarcare si calitatea consumabilelor utilizate sunt intotdeauna la nivel profesional in cadrul centrului Refill Market.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.