Reincarcare cartus OKI C332DNW

Caracteristicile unui birou complet utilat cu aparatura IT trebuie obligatoriu sa primeasca suportul unei imprimante de foarte buna calitate, rapida si economica in privinta consumabilelor pe care le utilzeaza. Privind sumar, pentru inceput, ce poate sa ofere aceasta imprimanta laser OKI C332DNW sunteti doar la un pas de a echipa corespunzator biroul personal si cu atat mai mult pe cel al unei firme mici sau mijlocii ca volum de activitate in privinta realizarii de imprimari alb-negru sau color.

OKI C332DNW raspunde rapid si in special pentru tot grupul la cerintele pe care i le trimiteti pentru ca este echipata cu sistem WiFi, dar si posibilitatea de a o conecta la o retea cablata intre spatiile de birouri pe care le detineti. Pentru situatia in care o veti utiliza in regim propriu si daca aveti putin loc pe birou, o puteti conecta direct la calculator sau laptop prin cablul USB pentru cea mai buna viteza de reactie.

Oricum veti decide conectarea lui OKI C332DNW, producatorul promite si acest lucru este 100% real, o viteza de imprimanre de 30 de pagini pe minut pentru alb-nergu si 26 de pagini pe minut pentru printarile color.

Cum este posibil acest beneficiu? La baza acestei performante legata de viteza de imprimare stau procesorul care pulseaza la 667 MHz, dar si capacitatea de 1014 MB memorie RAM care joaca un rol important in stocarea si procesarea corecta a job-urilor pe care imprimanta le primeste.

Cu toate aceste caracteristici la indemana, OKI C332DNW asteapta doar sa ii fie incarcata tava de intrare la capacitea maxima de 350 de coli, sa primeasca primul job de imprimat, pentru ca mai apoi dumnevoastra sa fiti atenti ca tava de iesire sa nu se umple peste capacitatea maxima de 150 de coli. Un aspect important pentru care merita acordati atentie, este calitatea hartiei pe care o utilizati. Asa cum este precizat in manual, folositi hartie cu greutate cuprinsa intre 64 pana la 176 gr/m2, iar pentru printarile color nu ezitati sa puneti in tava de intrare hartie speciala pentru astfel de imprimare. Rezultatele vor si cel putin spectaculoase si veti intelege de ce OKI C332DNW merita sa fie folosita in spatiul biroului.

Pentru inceput aveti la dispozitie un set complet de cartuse monocrom + color, insa tineti cont ca aceste cartuse sunt de tip starter si nu vor putea acoperi volumul lunar de 3000 de pagini color care este recomandat de producator. Retineti si ca unitatea de imagine ce este instalata in 01imprimanta va fi de utilizat pana la circa 45000 de coli imprimate dupa care trebuie inlocuita.

Inlocuirea acestor tonere se poate face cu cele disponibile de tip Toner Negru (OKI 46508712) pentru 3500 pagini sau (OKI 46508716) pentru 1500 pagini, Toner Yellow (OKI 46508709) pentru 3000 pagini sau (OKI 46508713) pentru 1500 pagini, Toner Magenta (OKI 46508710) pentru 3000 pagini, Toner Cyan (OKI 46508711) pentru 3000 pagini|sau (OKI 46508715) pentru 1500 pagini.

Atunci cand activitatea se intensifica si rulajul de toner este foarte mare, profitati de oportunitatea oferita de cel mai bun partener profesionist in reincarcare cartus imprimanta OKI C332DNW. In centrul din sos. Pantelimon 291, Bucuresti, puteti reincarca aceste modele de cartuse, insa avand in vedere faptul ca acest model nu este unul foarte des intalnit, este recomandat sa verificarti inaine disponibilitatea consumabilelor pe stoc pentru a primi cartusele in cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.