Reincarcare cartus multifunctionala BROTHER MFC-7360N

Sustinerea productivitatii intr-un birou se bazeaza incontestabil si pe echiapentele IT cu care acesta este dotat. Astazi este imposibil progresul atat timp cat pe blatul unei mese de lucru nu se regaseste aparatura birotica performanta care va permite angajatilor sa imprime, copieze, scaneze sau sa trimita prin fax documente ce tin de activitatea firmei.

Pentru toate cele aratate veti putea primi beneficii zilnice atat timp lucrarile sunt sustinute cu o multifunctionala BROTHER MFC-7360N care este echipata de catre producator cu cele mai performate tehnici de copiere, printare, faxare si scanare.

BROTHER MFC-7360N este conceputa sa fie conectata prin cablu USB 2.0 la un echipament de calcul, sau in regim de retea pentru toti utilizatorii echipei. Este dotata cu un procesor ARM9 200MHz si cu memorie standard de 32MB RAM. Fatpul ca aveti la indemana folosirea incarcarii de documente prin sistemul ADF este inca un plus de care veti beneficia foarte bine atunci cand exista volum mare de lucrari care trebuie primite si predate la timp.

Tava de intrare are o capacitate de 250 de coli, iar in tava sistemului ADF se pot aseza deodata pentru copiere, scanare sau faxare, cate 35 de coli. In tava de iesire principala se pot acumula in timpul lucrului pana la 150 de coli prelucrate prin printare sau copiere insa cu conditia ca nivelul de greutate al acestora sa fie in gama de 80g/m², valoare care este de altfel indicata pentru a primi rezultate foarte bune pentru oricare dintre functiile lui BROTHER MFC-7360N.

La trimiterea de fax, aparatul va putea memora pana la 200 de numere destinatie, iar numarul de pagini memorate pentru o singura trimitere se poate ridica pana la 400 de pagini. Viteza de trimitere a paginilor este la nivelul de 14,4 bps, ceea ce inseamna ca livrarea va fi rapida.

Copiatorul este capabil de a lasa in tava de iesire pana la 11 pagini pe minut la o rezolutie de 600x600dpi, cu posibilitatea de a copia pana la 99 de file din acelasi exemplar si scalarea imaginii de copiat in intervalul de 25 pana la 400%.

Pentru imprimare veti primi pana la 24 de pagini pe minut cu o rezolutie de 2400x600dpi, in timp ce scanarea poate aduce calitatea imaginii in fisierele rezultate la aceeai valoare a rezolutiei printarii daca folositi varianta optimizata optic.

Primele 700 de pagini imprimate sau copiate sunt asigurate de Brother prin tonerul starter de tip TN2210, care insa cumparat ulterior are o capacitate de 1200 de pagini. Exista si varianta de toner de capacitate mare care asigura lucrul pentru circa 2600 de pagini. Nu uitati ca la un ciclu de circa 12000 de pagini este necesara inlocuirea unitatii de imagine.

Pentru mentinerea unui climat de lucru productiv aveti deasemenea la indemana accesarea unui serviciu profesional de reincarcare cartus BROTHER MFC-7360N la care de cele mai multe ori puteti primi chiar pe loc cartusul reincarcat. Retineti ca la Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, toate serviciile de reincarcari cartuse sunt asigurate cu manopera si materiale de cea mai buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.