Reincarcare cartus HP Laser Jet color MFP 179fnw

Complex si simultan accesibil de pe aproape orice dispozitiv static sau mobil, are o calitate exceptionala a claritatii imprimarii sau copierii de documente in alb-negru sau color si promite costuri reduse in privinta consumabilelor.

Asa au conceput si va ofera pentru utilizare producatorii de la HP acest multifunctional Laser Jet color HP Laser MFP 179fnw care se va acomoda extrem de rapid pe birou de acasa sau din cadrul unei societati lucrative cu activitate mica. Este intr-adevar conceput sa fie utilizat de pana la 5 persoane, iar nivelul lucrarilor lunare trebuie sa se incadreze intr-un maxim de 1500 de pagini prelucrate.

Pana sa atingeti acest nivel va puteti bucura de viteza sa de lucru care se situeaza la 18 pagini pe minut pentru monocrom si 4 pagini pe minut. Ambele valori sunt disponibile atat pentru imprimare cat si pentru copierea de documente. Rezolutia pentru aceste doua functii in ambele forme de lucru, color si monocrom, este de 600×600 dpi. Retineti ca doar imediat dupa pornire prima pagina receptionata este gata in circa 12 secunde.

Scanerul lucreaza la o viteza de 15 pagini pe minut in alb-negru si 6 pagini pe minut pentru paginile color pe care doriti sa le scanati. Lucrarile trimise prin fax se vor trimite rapid gratie vitezei de 33,6 kbps. Faxul este capabil sa memoreze pana la 400 de pagini si aveti acces la 200 de numere in agenda proprie.

Pentru ca toate aceste beneficii sa fie mentinute la ritmul si calitatea aratate, HP a dotat acest multifunctional Laser Jet color HP Laser MFP 179fnw cu un procesor care lucreaza la 800 MHz si o memorie RAM de 128 MB. Pentru conectarea echipamentului la una sau mai multe surse ce-i vor transmite sarcini de lucru aveti la indemana fie o conexiune prin cablul USB 2.0 de mare viteza, fie atat de indragita functie WiFi. Daca va fi utilizat de mai multe persoane intr-un spatiu cu mai multe camere puteti realiza conexiune si prin retea locala Ethernet.

Alimentarea cu hartie se face prin tava de intrare cu capacitatea de 250 de coli, iar receptionarea lucrarilor este asigurata de tava de iesire cu o capacitate de 50 de coli. Hartia utilizata trebuie sa se incadreze in norma de greutate de 60 si 220 g/m². Profitati de sistemul de incarcare ADF pentru a face economie de timp.

Lucrarile de inceput sunt asigurate de cartuse initiale oferite de producator. Aceste cartuse sunt de tip HP 117A Original Black pentru circa 700 de pagini si cartus HP 117A Original cyan / magenta / yellow pentru circa 500 de pagini.

Cand va fi necesar fiecare dintre aceste cartuse poate fi trimis spre serviciul profesional de reincarcare cartus HP Laser Jet color MFP 179fnw. Serviciul este disponibil de cele mai multe ori pe loc la sediul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291 si este in totalitate verificat si garantat pentru compatibilitate si siguranta in utilizare a echipamentului prezentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.