Reincarcare cartus Lexmark MS417DN

Daca pana in prezent ati fost atat de multumiti de utilizarea unei imprimante fiabile merita sa aveti oricand la indemana solutii profesionale prin care sa-i puteti extinde in continuare capacitatile cu care v-a servit atat de bine. Este vorba despre o imprimanta imprimanta Laser Mono Lexmark MS417DN al carei cel mai important atuu pentru cei care au nevoie de viteza mare de imprimare sunt cele nu mai putin de 38 de pagini pe minut pe care le poate lasa cu usurinta in tava de iesire.

Daca v-ati intrebat cum este posibil ca o imprimanta sa fie atat de rapida, ei bine Lexmark este renumita pentru acest lucru. Lexmark MS417DN contine un procesor Dual Core care pulseaza la viteza de 800 MHz si o memorie RAM de 256MB. In plus sistemele hardware de preluare si incarcare a hartiei au fost atent proiectate si conduc implicit la micsorarea timpului pana cand fiecare fila este trecuta prin intregul procedeu de imprimare laser pentru ca apoi sa fie lasata in tava de iesire.

Productivitatea este esentiala atunci cand ati decis sa folositi acest Lexmark MS417DN, lucru care se evidentiaza clar prin capacitatea cartuselor cu toner pe care le poate utiliza. De la bun inceput ati primit din partea producatorului un cartus cu toner de tip starter care a putut la acel moment sa printeze pana la 2500 de pagini. De regula, cele mai multe dintre imprimantele laser sunt dotate initial cu cartuse cu toner starter care pot lucra cel mult cateva sute de pagini.

In mod obisnuit cartusul starter al acestei imprimante are o capacitate de printare de 8500 de pagini, ceea ce il califica pe loc in randul consumabilelor de foarte mare capacitate, special create si adoptate inclusiv de Lexmark pentru multumirea utilizatorilor comerciali.

Fie ca veti utiliza in continuare un cartus Lexmark 51B2000 pentru 2500 de pagini, fie ca veti alege unul Lexmark 51B2H00 pentru 8500 de pagini, nu uitati ca aveti la indema si o varianta foarte economica si la fel de sigura prin intermediul serviciului profesional de reincarcare cartus  Lexmark MS417DN.

Daca veti intreba direct la Refill Market, fie prin telefon, fie mergand direct la sediul din sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, veti afla ca acest serviciu este garantat 100% pentru calitatea pe care o veti primi in legatura cu paginile imprimare cu un cartus reincarcat de echipa centrului profesional specializat in reincarcare cartuse pe loc si consumabile pentru imprimante laser monocrom sau color.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.