Reincarcare cartus Lexmark MB2236adw

Decizia achizitionarii unui multifunctional este importanta pentru un birou de firma, prin urmare el trebuie sa intruneasca cateva caracteristici imporntante, cum ar fi: viteza de lucru, procesare rapida, acces usor de pe mai multe dispozitive, dar si costuri convenabile in privinta consumabilelor.

Pe toate cele aratate mai sus drept beneficii primite si inca altele importante, acest multifunctional laser monocrom Lexmark MB2236adw le intruneste si le ofera la fiecare etapa de lucru cu oricare dintre cele patru functii disponibile.

Printarea, cea mai des utilizata functie este pregatita sa va ofere in mai putin de 8 secunde accesul la un volum de lucru de 36 de pagini pe minut. La fel si copierea va beneficia de aceeasi performanta de viteza.

Pentru ambele rezolutia pe care o veti regasi pe paginile prelucrate va pleca, in functie de setarile ce le veti face, de la 300dpi si pana la nivelul cel mai bun de 1200dpi. Este un plus important pentru ca atunci cand considerati util puteti diminua sau mari rezolutia pentru a face economie de toner.

Pentru ca am vorbit despre cartusul cu toner, acesta este prezent in cutia lui Lexmark MB2236adw si este de tip Lexmark B222000. Incarcarea initiala este clasica, de tip starter, si ofera un volum de lucru de pana la 700 de pagini cupiate sau printate. Este de tinut cont ca unitatea de imagine isi va consuma capacitatea de lucru dupa ce au fost trecute prin aparat circa 12000 de pagini.

Folosind hartie din gama de greutate cuprinsa intre 65 si 105 g/m2 si incarcand la capaciate tava de intrare sau dispozitivul ADF (incarcare automata a colilor de hartie la copiere sau scanare de documente), lasati totul in seama procesorului de 1 GHz si a memoriei RAM de 512 MB pentru a primi rezultate de cea mai buna calitate.

Este de la sine inteles ca un termen mai scurt sau mai lung pana la terminarea tonerului depinde de catitatea zilnica de lucrari pe care o aveti de prelucrat cu acest Lexmark MB2236adw. O varianta extrem de economica pentru refacerea proviziei de toner din cartus este solutia profesionala de reincarcare cartus multifunctional Lexmark MB2236adw pusa la dispozitie de echipa Refill Market.

La sediul din sos. Pantelimon 291, Bucuresti, veti fi incantati sa primiti serviciul de reincarcare pe loc pentru un cartus Lexmark MB2236adw. Rezultatul lucrarilor ulterioare este atat de bun incat nu va exista vreo diferenta intre ceea ce ati printat cu primul cartus oferit de producator.  Important: Fiind un produs nou, va rugam verificati disponibilitatea consumabilelor in stoc!

2 comentarii la „Reincarcare cartus Lexmark MB2236adw

    1. 1admin Autor articol

      Buna seara, Nu exista solutie de refill sau cartuse compatibile pentru acest model in momentul de fata si nu cred ca vor fi disponibile prea curand desi cererea este foarte mare.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.