Reincarcare cartus Lexmark CX317dn

Cu o fiabilitate remarcabila care va ofera imprimarea a pana la 5000 de pagini pe luna, cu o caracteristica speciala in privinta cartuselor de tip Unison care ajuta la sustinerea costurilor pentru imprimare si copiere de documente la un nivel foarte scazut, la care se adauga facilitatea de a imprima de pe dispozitive mobile sau fara fir in cadrul unui birou, acestea sunt cele mai solide caracteristici ale unui multifunctional laser color Lexmark CX317dn.

Veti fi incantati sa primiti rapid colile pe care le imprimati sau copiati pentru ca viteza lui Lexmark CX317dn atinge usor 23 de pagini pe minut in alb si negru si 12,5 secunde pentru orice document color.

Primele informatii despre cum sa lucrati cu Lexmark CX317dn sunt disponibile si intuitive chiar pe ecranul sau LCD color cu diagonala de 6 cm. Conectarea Wireless este optionala, multifunctionalul fiind dedicat conectarii prin retea Ethernet. Dispune de un procesor Dual Core la 800Mhz si o memorie RAM de 512MB pe care o puteti extinde pana la cel mult 2560MB.

Lucrul cu imprimanta ofera o calitate standard in monocrom de 1200x1200dpi si 4800dpi in Color Quality. Functia duplex este integrata si merita sa fie utilizata pentru injumatatirea consumului de hartie. Functia de copire prezinta caracteristici similare ale calitatii rezultatelor si dispune de un sistem de scalare in marja de 25 pana la 400% pentru imaginea ce va rezulta.

Functia de scanare este perfect asigurata de sistemul de incarcare automata a colilor de hartie (ADF) prin care productivitatea este net imbunatatita atunci cand exista un volum mare de lucru pentru scanner. Rezultatul calitativ al fisierelor scanate este garantat de rezolutia de 1200x600ppi pentru scanari monocrome si 600x600ppi pentru cele color. Pentru o scanare simpla, pe o singura fata, viteza de lucru este de circa 30 de pagini pe minut.

In primele zile de utilizare Lexmark CX317dn va functiona cu primele cartuse cu care este dotat, si anume un cartus cu toner pentru imprimarea a circa 750 de pagini color si un cartus cu toner pentru circa 1400 de pagini alb-negru.

Cand vor fi terminate aceste cartuse, varianta profesionala pentru reincarcare cartus Lexmark CX317dn poate fi luata in considerare pentru ca ofera o calitate foarte buna la costuri reduse. La Refill Market in sos. Pantelimon 291, Bucuresti, aveti la dispozitie o echipa dedicata pentru reincarcari cartuse cu materiale si tehnologie de lucru profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.