Reincarcare cartus Lexmark CS317dn

Compacta si foarte rapida, ideala pentru a rula intre 500 si 5000 de pagini pe luna, cu posibilitate de a alege imprimarea duplex pentru economie de hartie, este cam tot ce va puteti dori pentru un birou individual de firma si cu atat mai mult pentru acasa de la aceasta imprimanta laser color Lexmark CS317dn.

Inca de la prima sa utilizare veti observa cat de repede ii veti gasi locul pe birou sau pe o masuta langa acesta. Vorbim despre o imprimanta color care este deja dotata cu cele doua cartuse pregatite pentru lucru. Ca atare veti gasi in pachet un cartus cu toner pentru imprimari alb-negru care pot produce pana la 1400 de coli printate impecabil, precum si un cartus cu toner color care este disponibil pentru printarea a pana la 750 de coli.

Afisajul este de tip ecran LCD retroiluminat si dispune de doua randuri a cate 16 caractere care permit controlul vizual al starii imprimare si observarea eventualelor mesaje de atentionare sau eroare care ar putea sa apara in timpul functionarii.

Imprimarea se realizeaza la o viteza de 23 de pagini pe minut pe o sigura fata, atat alb-negru cat si color, iar pentru imprimarea duplex viteza atinge 12 pagini pe minut in ambele variante. La prima pagina monocrom printata aveti de asteptat cel mult 10 secunde, iar pentru color cel mult 11 secunde. Rezolutia indica o valoare foarte buna pentru alb-negru, 1200x1200dpi in modul optimizat si de 2400×600 pentru color. Cu aceste valori calitatea imprimarii este impecabila, iar productivitatea la cel mai bun nivel oricat de mare ar fi graba obtinerii colilor intr-un anumit moment.

Conectarea se realizeaza prin retea Ethernet, insa daca este neaparat necesar puteti opta pentru adaugarea unui modul pentru transmiterea datelor in sistem Wireless.

Daca aveti lucrari zilnice multiple este posibil ca nivelul tonerului in cartuse sa scada rapid, iar pentru a nu intrerupe activitatea exact cand aveti mai multa nevoie de acest Lexmark CS317dn, fiti pregatit pentru a rezolva problema prin reincarcare cartus Lexmark CS317dn.

Este vorba despre un serviciu care este realizat in mod obisnuit de catre tehnicienii de le Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Aceasta procedura de reincarcare este garantata ca fiind conforma si compatibila ca rezultate de imprimare cu primele cartuse pe care producatorul le-a pus in pachet alaturi de acest Lexmark CS317dn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.