Reincarcare cartus HP LaserJet PRO P1606DN

O imprimanta laser monocrom excelenta pentru a fi utilizata in mediul familial si care are performante notabile in privinta vitezei de executie a paginilor printate este tot ce isi poate dori oricine sa detina pe birou. Cu un consum redus de doar 440W atunci cand este in plina activitate si cu gestionare eficienta a tonerului din cartus este capabila sa ofere o rezolutie implicita de 600x600dpi, sau in conditiile accesarii meniului interfetei o rezolutie optimizata de 1200x1200dpi.

Asa am definit rapid caracteristicile cele mai importante pe care aceasta imprimanta alb-negru HP LASERJET PRO P1606DN le pune la dizpozitie si de care va puteti folosi timp indelungat daca veti respecta indicatiile producatorului pentru un volum mediu lunar recomandat cuprins intre 250 si 2500 de file printate.

Viteza de lucru este de 25 de pagini pe minut ceea ce inseamna ca timpul de asteptare chiar si pentru documente cu mai multe zeci de pagini va fi foarte scurt. In tava de intrare care dispune de un volum de 250 de file veti putea aseza hartie format A4 din gama de greutate cuprinsa intre 60 g/m² si 163 g/m², precum si alte formate asa cum sunt ele exemplificate in manualul imprimantei.

Pentru conectare la echipamentul de calcul pe care il utilizati aveti varianta prin cablul USB 2.0 sau prin retea cu mufa de tip RJ45.

Toate aceste beneficii sunt gestionate eficient de procesorul de 400MHz si de memoria RAM de 32 MB pe care o veti putea extinde oricand la valori de 64, 128 sau 256MB RAM, in functie de cerintele pe care le aveti de la aceasta imprimanta HP LASERJET PRO P1606DN.

Cand tonerul starter cu care a fost dotata imprimanta a fost terminat aveti la alegere unul dintre cele doua variante de toner negru HP CE278A 78A sau HPCE278L 78L, primul pentru printarea a circa 2100 de pagini, iar cel de-al doilea pentru printarea a circa 1000 de pagini.

Un ajutor important pentru cei care au un volum constant de imprimari realizate lunar este optarea pentru un serviciu de calitate profesionala pentru reincarcare cartus HP LASERJET PRO P1606DN. La sediul Refill Market din Sos. Pantelimin 291, Bucuresti, este disponibila o echipa de tehnicieni pregatiti sa preia comanda dumaneavoastra.

Se va lucra exclusiv cu materiale de calitate, atat pentru partea de toner, cat si pentru partea de manopera. Rezultatul va fi vizibil imediat chiar pe coala de hartie imprimata cu noul cartus reincarat, aceasta testare fiind realizata de fiecare data pe acelasi tip de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.