Reincarcare cartus HP LaserJet Pro MFP M428fdn, HP CF259A

Reutilarea birourilor de firma se poate baza in acest moment pe utilizarea unuia dintre cele mai performante produse de la HP. Este vorba despre un multifunctional monocrom HP LaserJet monocrom Pro MFP M428fdn care va invinta sa folositi extrem de simplu functiile cu care este dotat si care vor aduce cel putin ridicarea performantei in lucrarile zilnice.

Fiecare dintre functii a fost proiectata sa ajute utilizatorul si sa-i ofere flexibilitate in alegerea setarilor care se realizeaza intuitiv pe ecran color cu taste senzitive si diagonala de 6,86 cm.

Primul pas pentru punerea lui HP LaserJet Pro MFP M428fdn in lucru este conectarea la unitatea de calcul. Puteti utiliza una dintre urmatoarele variante: portul USB 2.0 de mare viteza, sau portul de tip USB 2.0 pozitionat in partea din spate a echipamentului. In plus aveti la dispozitie optiunea realizarii unei retele locale de tip LAN Gigabit Ethernet 10/100/1000 BASE-T.

Pasul urmator este alimentarea cu hartie de calitate care trebuie sa aiba indicele de greutate cuprins intre 60 si 175 g/m². Tava de intrare principala are capacitatea de 100 de coli sau se poate utiliza si tava secundara cu capacitate de 250 de coli, in timp ce tava de iesire poate sa retina dupa prelucrarea documentelor pana la 100 de coli. Nu uitati ca sistemul ADF (incarcarea automata a hartiei la copiere, scanare si fax) poate sa primeasca deodata pana la 40 de file pentru a fi prelucrate.

In aceste conditii inceperea lucrului este deja pregatita si puteti imprima primele documente. Viteza de imprimare atinge valoarea de 38 de pagini pe minut, iar prima pagina gata imprimata sau copiata va fi diponibila in doar 7.2 secunde. Producatorul arata ca echipamentul poate fi utilizat in deplina siguranta pana la o valoare de circa 4000 de pagini lunar, insa la un ciclu 80000 de pagini este necesar sa fie inlocuita unitatea de imagine.

Pentru ca acest set de caracteristici sa fie disponibil in orice moment echipamentul a fost dotat cu un procesor de 1,2 GHz si o memorie RAM de 512 MB. Rezolutiile sunt disponibile incepand de la 300×300 dpi pentru faxarea documentulor, la 600×600 dpi pentru scanare sau copiere, dar si la 1200×1200 dpi pentru printare sau scanare atunci cand se aplica modul optimizat.

Mai mult, pentru primele 3000 de pagini veti regasi in pachetul acestui multifunctional un cartus cu toner negru de tip HP 59A LaserJet preinstalat. Dupa terminarea acestui prim cartus puteti achizitona variantele de cartuse cu toner negru de la HP in functie de activitatea pe care o aveti, adica: HP 59A cod cartus HP CF259A LaserJet Negru pentru 3000 de pagini sau HP 59X cod cartus HP CF259X LaserJet Negru pentru 10000 de pagini.

Fiind vorba despre un echipament pentru birou nu ezitati sa optimizati costurile cu consumabilele, in special in privinta cartuselor cu toner. Astfel aveti la indemana oricand serviciul de reincarcare cartus HP LaserJet Pro MFP M428fdn disponibil la Refill Market de cele mai multe ori pe loc, in functie de comenzile care le avem la momentul respectiv. In Bucuresti, sos. Pantelimon 291, tehnicienii sunt pregatiti profesional si cu materiale de foarte buna calitate pentru a va oferi un acest serviciu.

06

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.