Reincarcare cartus HP LaserJet Pro MFP M28w

Gestionarea eficienta a timpului de lucru in biroul de acasa sau al firmei poate fi acum sustinuta si de utilizarea unui multifunctional laser monocrom HP LaserJet Pro MFP M28w.

Totul porneste de la viteza de lucru cu care acest multifunctional proceseaza sarcinile primite. Un procesor cu viteza de 500 MHz si cei 32 MB de RAM sunt capabili sa furnizeze timp de asteptare redus pentru oricare dintre functiile accesate. Ca atare dupa pornirea lui HP LaserJet Pro MFP M28w in circa 8 secunde necesare incalzirii componentelor, viteza de printare va atinge usor 18 pagini pe minut. Aceeasi viteza este obtinuta si la copiere.

In privinta conectarii aveti la dispozitie una din cele doua variante cu care este dotat. Cel mai confortabil veti utiliza varianta Wireless prin sistemul integrat de tip WiFi 802.11b/g/n, dar oricand este necesar va puteti baza si pe o conexiune clasica de tip USB 2.0 de mare viteza.

Confortul lucrului cu HP LaserJet Pro MFP M28w il puteti asigura pe termen lung si daca veti folosi hartia adecvata. Acest lucru inseamna ca veti alege variante de hartie care au specificatii de greutate cuprinsa intre 65 pana la 120 g/m2. Oricare alta varianta ar putea provoca intreruperi la printare sau copiere, dar si deteriorarea mecanismelor de antrenare a hartiei.

Beneficiile nu se opresc aici pentru ca sunteti interesat in mod special sa produceti documente clare si cu contrast bun. HP LaserJet Pro MFP M28w este pregatit pentru aceasta cerinta si ofera o rezolutie de 600x600dpi pentru functiile de printare si scanare, iar pentru documentele copiate rezolutia atinge 600x400dpi.

Pornind la lucru, profitati imediat dupa instalarea multifunctionalului de cartusul cu toner pe care producatorul in pune in pachet. Este vorba despre un cartus care are o capacitate de lucru de circa 1000 de pagini si este de tip tip HP 44A Negru (CF244).

Capacitatea acestuia indica chiar limita convenabila si de altfel recomandata de producator, adica prelucrarea a circa 1000 de pagini lunar. Fie ca veti consuma tonerul din cartusul initial in primele doua saptamani, fie ca va fi disponibil pentru mai mult de o luna de zile, momentul inlocuirii va surveni intr-o zi.

Acum aveti la indemana unul dintre cele mai convenabile servicii de reincarcare cartus HP LaserJet Pro MFP M28w propus de Refill Market. Este un procedeu certificat si realizat cu consumabile si manopera profesionale. La sediul din sos. Pantelimon 291 din Bucuresti primiti oricand sprijinul unei echipe devotate si dedicate serviciilor de reincarcari cartuse pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.