Reincarcare cartus HP Laserjet Pro M402Dne

Presiunea sarcinilor zilnice pentru imprimarea rapida si cu o calitate foarte buna de documente monocrom poate fi acum depasita folosind aceasta imprimanta Laser HP Laserjet Pro M402Dne. Este conceputa special cu o robustete aparte si este dotata cu cartuse cu noua tehnica HP cu JetIntelligence care pot asigura o productivitate remarcabila.

Este pregatita sa lucreze prin intermediul HP ePrint pentru imprimare mobila, iar conectarea obisnuita se realizeaza prin cablu USB 2.0 de mare viteza, dar si prin retea de tip 1 Gigabit Ethernet 10/100/1000T.

Gestionarea sarcinilor se bazeaza pe un procesor de 1200 MHz si pe stocarea sarcinilor pe care le trimiteti in lucru in memoria RAM de 256 MB. Pe ecranul LCD cu retroiluminare si doua linii de afisare aveti tot ce este necesar pentru vizualizarea activitatilor si starii curente.

Producatorul avanseaza un volum recomandat de printari lunare ce este cuprins intre 750 si 4000 de pagini, ceea ce inseamna ca aveti o marja suficient de relaxata pentru a produce documentele necesare activiatii unui birou cu activitate obisnuita.

Pornind imprimarea veti intalni cel mai spectaculos beneficiu – viteza de imprimare care se ridica la nu mai putin de 38 de pagini pe minut. Este usor de imaginat ca veti finaliza rapid orice sarcina in special pentru printarea unor oferte de serviciu sau a altor documente ample. Timpul de asteptare pentru prima pagina imprimata este de 5,7 secunde, in conditiile in care imprimanta este pornita de la zero. Rezolutia de baza este de 600x600dpi, insa se va putea ridica pana la 1200dpi in modul HP FastRes, cu precizarea ca nivelul consumului de toner va creste simultan.

HP Laserjet Pro M402Dne este dotata cu doua tavi pentru incarcarea hartiei. Tava 1 mutifunctionala primeste pana la 100 de coli, iar tava 2 are spatiu de stocare pentru 250 de coli. In sertarul de iesire se vor putea depozita dupa imprimare cel mult 150 de coli. Este disponibil si sistemul duplex care se realizeaza automat.

Dimensiunile pe care HP Laserjet Pro M402Dne le accepta in privinta hartiei sunt de tip A4, A5, A6, A5-R, B5, B6 sau plicuri tip B5, C5, DL pentru tava 1, iar pentru tava 2 puteti utiliza formate de tip A4, A5, A6, A5-R, B5, B6. Este important sa vetificati greutatea haritie care trebuie sa se incadreze intre 60 si 175 g/m², fie ca este vorba despre hartie de tip simpla, colorata, preimprimata, reciclata, etichete, etc.

Daca toate acestes va sunt convenabile atunci lucrul poate incepe pentru ca HP a dotata aceasta imprimata cu un cartus de toner de tip HP 26A negru pentru circa 3100 de pagini. La terminarea sa puteti folosi cartus cu toner LaserJet HP 26A CF226A negru pentru 3100 de pagini, sau un cartus cu toner HP LaserJet HP 26X CF226X negru pentru 9000 pagini.

Oricand considerati ca este necesara optimizarea costurilor cu imprimarea aveti la dispozitie accesarea serviciului profesional oferit de Refill Market din sos, Pantelimon 291 – Bucuresti, pentru reincarcare cartus HP Laserjet Pro M402Dne. Veti primi un serviciu care se realizeaza cu tehnica performanta si consumabile ce sunt 100% compatibile cu aceasa imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.