Reincarcare cartus HP LaserJet Pro M280nw

Cele mai apreciate beneficii generate de un aparat de birou pentru prelucrarea documentelor prin imprimare, copiere si scanare pot fi acum regasite in cel mai nou nivel de tehnologie lucrand cu acest multifunctional laser color HP LaserJet Pro M280nw. Este conceput pentru performanta in imprimare si copiere, generand o calitate a imaginilor lasate pe hartie cu care va veti mandri. La fel, in lucrarile de scanare caliatea imaginilor inregistrate in fisierele pe care le genereaza este una deosebita si le veti putea utiliza foarte bine in scopurile pe care le aveti.

Pentru inceput trebuie sa stiti ca nivelul de conectare va satisface perfect in special atunci cand lucrati cu diferite dispozitive mobile care se pot conecta prin intermediul Wireless 802.11 b/g/n ce este incorporat. Pentru oricare alte situatii, aveti la dispozitie si conectarea directa la un laptop sau PC prin cablul USB 2.0 de mare viteza, ori prin port de retea Fast Ethernet 10/100/1000 Base-TX prezent la randu-i.

Interfatarea cu HP LaserJet Pro M280nw este facila si datorita ecranului LCD color cu diagonala de 8,85 cm, care este pozitionat strategic in partea frontala a aparatului si inclinat la un unghi de 45 de grade pentru o vizualizare foarte buna.De aici inainte HP LaserJet Pro M280nw isi va pune in lucru procesorul de 800 MHz si memoria RAM de 256 MB, pentru toate cerintele pe care le aveti in timpul unei zile de lucru acasa sau la birou.

Este necesar sa incarcati tava de intrare cu 250 de coli si sa fiti atenti la tava de iesire care poate primi pana la 100 de coli. Calitatea hartiei trebuie sa se incadreze in general in gama de greutate de 60 pana la 163 g/m², insa poate fi utilizata dupa caz si hartie din gama de 175 g/m² sau chiar hartie lucioasa de 220 g/m². Trebuie sa tineti cont ca pentru imprimarea prin intermediul sistemului ADF veti utiliza hartie de tip 60 pana la 90 g/m². Tipurile de hartie poti fi alese dintre urmatoarele variante: hartie colorata sau lucioasa, folii transparente, etichete, carton, hartie preimprimata ori preperforata, sau hartie cu antet. Formatul hartiei poate fi: A4 (210 x 299 mm), A5, A6, B5, B6, plic B5, plic C5, sau plic nr. 10.

Cea mai des utilizata functie, imprimarea, este pregatita sa va ofere cea mai buna calitate prin rezolutia de 600x600dpi care va fi prezenta pe coli atat pentru color cat si pentru monocrom. Vor fi depuse in tava de iesire pana la 21 de pagini pe minut, iar prima pagina printata monocrom va fi disponibila in doar 10,7 secunde, iar cea color in circa 12 secunde.

Si copiatorul ruleaza pana la 21 de pagini pe minut, iar la o singura comanda de copiere puteti ridica numarul de exemplare copiate la 99. Rezolutia este impecabila pentru ca atinge si aici valoarea de 600x600dpi pentru ambele variate de copiere. Beneficiati de posibilitatea de scalare a parti din documentele copiate cu un pas de incrementare cuprins intre 25 si 400%.

Prin scaner se vor putea obtine rezolutii ale imaginilor din fisiere de 300dpi color sau monocrom daca paginile sursa sunt trecute prin sistmeul ADF. In schimb prin scanarea direct pe sticla scanerului aveti o rezolutie ce poate fi ridicata pana la 1200dpi. Extensia fisierelor rezultate poate fi aleasa din gama JPG, BMP, PNG, TIFF sau PDF, iar viteza de scanare atinge 26 de pagini pe minut. Retineti ca in alimentatorul automat ADF se pot incarca pana la 50 de coli pentru scanare.

Pentru un volum lunar recomandat intre 150 si 2500 de coli catusele initiale oferite de producator vor fi suficiente pentru ca aveti incluse cartuse color de tip HP LaserJet pentru circa 700 de pagini si cartusul monocrom pentru circa 1400 de pagini.

La terminarea acestora aveti de ales intre doua variante de seturi de cartuse cu toner din seriile  HP 203A (HP CF540A, CF541A,CF542A,CF543A) si HP 203X (HP CF540X, CF541X,CF542X,CF543X). Numarul de pagini printabile variaza intre de la 1400 la 3200 pentru alb-negru si de la 1300 la 2500 pentru color.

Nu excludeti posibilitatea accesarii acestui serviciu profesional pentru reincarcare cartus  HP LaserJet Pro M280nw pentru care Refill Market garanteaza ca veti receptiona aceeasi calitate si durata foarte buna de utilizare. In centrul din sos. Pantelimon 291 din Bucuresti, tehnicienii nostri lucreaza cu materiale consumabile si tehnologie profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.