Reincarcare cartus HP LaserJet Pro M26A, HP CF279A

Cand te gandesti la fiabilitate pentru tot ceea ce inseamna un echipament de birou pentru prelucrarea de documente trebuie sa urmaresti caracteristicile tehnice si software pe care acest aparat le are. Cu o calitate impecabila pentru procesari de imprimare, copiere si scanare merita sa acorzi incredere acestui multifunctional laser monocrom HP LaserJet Pro M26A.

Este coceput special pentru lucrari de birou pe care angajatii le vor primi extrem de rapid, insa nimic nu te opreste sa-l asezi chiar pe propriul biroul de acasa atunci cand necesarul activitatilor tale independente se bazeaza pe rezultatele obtinute cu acest HP LaserJet Pro M26A. Pentru conectare ai la dipozitie standardul USB 2.0 de mare viteza.

Folosind oricare dintre functiile aparatului este util ca tava de intrare sa fie permanent plina cu maximul de 150 de coli pe care le poate accepta. Trebuie insa sa fii atent pentru ca tava de iesire poate primi dupa prelucrarea cerintelor cel mult 100 de coli. Manevrarea functiilor se realizeaza simplu prin intermediul unui display cu sapte linii de afisare.

HP LaserJet Pro M26A este dotat cu un procesor de 600 MHz si 128 MB RAM, lucru care se va vedea din plin in viteza de imprimare de 18 pagini pe minut, sau prin faptul ca prima pagina va fi deja imprimata in doar 9 secunde de la pornire.

Producatorul recomanda un ciclu lunar cuprins intre 100 si 1000 de pagini, toate fiind redate la o rezolutie implicita de 600×600 dpi, insa prin tehnologia HP FastRes se poate atinge o rezolutie de 1200dpi.

Dimensiunile acceptate pentru hartie sunt din gama de formate A4, A5, plicuri tip DL, C5 sau B5, carti poatale simple sau duble, iar greutatea hartiei trebuie sa se incadreze in gama 60 – 163 g/m². Multifunctionalul accepta imprimare duplex doar in varianta manuala, pagina cu pagina.

Functia de scaner este bazata pe scanarea plana si este sustinuta de un software care acceptă formatele: JPG, BMP, PDF, TIFF sau PNG. Rezolutia de scanare optica este de pana la 1200 dpi, iar dimensiunea maxima de scanare este formatul clasic A4. Se pot realiza scanari catre e-mail, scanarea catre o aplicatie, ori scanarea catre un fisier, toate bazandu-se pe software-ul HP dedicat.

Copiatorul lucreaza la o viteza de 18 pagini pe minut si dispune de o rezolutie de 600x400dpi. Sunt disponibile setari pentru marirea sau miscorarea imaginii ce va rezulta cu incrementare de la 25 la 400%. Numarul maxim de copii la o singura comanda de lucru este de 99.

Lucrarile de inceput le vei avea asigurate prin cartusul demo de toner original HP CF279A negru pentru circa 500 de pagini ce este deja preinstalat. Ulterior pentru minimalizarea costurilor puteti utiliza un cartus de toner HP 79A negru CF279A compatibil, sau unul reincarcat.

O varianta foarte convenabila si rapida pentru reincarcare cartus HP LaserJet Pro M26A, HP CF279A este colaborarea cu firma Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti, care iti pune la dispozitie cel mai accesibil si profesional serviciu pentru reincarcarea acestui tip de cartus ce va fi testat special pe acest model de multifunctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.