Reincarcare cartus HP LaserJet Pro M254nw

Daca esti in cautarea celei mai rapide solutii de imprimare fata verso in culori pe care orice le va considera exceptionale, atunci este momentul sa privesti spre aceasta imprimanta laser color HP LaserJet Pro M254nw care vine la pachet cu multe alte beneficii de care te vei folosi o perioada insemnata de timp. Este construita special pentru a ocupa cat mai putin loc, insa are incluse cele mai potrivite tehnologii de la HP pentru economia de consumabile si generarea unei calitati foate bune a imprimatelor pe care le produce.

Imprimarea dinspre dispozitive mobile este diponibila prin simpla apasare a unui buton, lucru care amplifica simplitatea cu care vei primi paginile pe care le doresti. Capabilitatea de conectare la Wireles Direct de tip 802.11 b/g/n este remarcabila si intareste si mai mult calitatile acestui HP LaserJet Pro M254nw. Desigur ca sunt disponibile si conectarile de tip port USB 2.0 de mare viteza si prin port de retea ce este deja integrat, de tip Fast Ethernet 10/100 Base-TX.

Totul se bazeaza pe folosirea procesorului care genereza 800 MHz si pe memoria RAM de 128 MB, care vor lucra pentru tine si pentru calitatea imprimarilor produse. Ecranul LCD cu doua linii de afisare este pozitionat la o inclinare de 45 de grade pentru a-i putea vizualiza foarte usor informatiile despre starea imprimantei.

Pornind printarea vei primi pana la 21 de pagini pe minut pentru imprimari monocrome si prima pagina printata alb-negru este gata in doar 19,7 secunde, Pentru o pagina color ceruta imediat dupa pornirea lui HP LaserJet Pro M254nw trebuie sa astepti circa 12 secunde.

Rezolutia la imprimarea alb-negru este setata la 600x600dpi pentru ambele tipuri de imprimare, iar producatorul indica respectarea unui volum lunar recomandat de printare cuprins intre 150 si 2500 de file.

Incarcarea cu hartie se bazeaza pe capacitatea de 250 de file ale sertarului de intrare, iar receptionarea rezultatelor este asteptata in tava de iesire cu o capacitatea de 100 de coli. Formatele acceptate sunt de tip: A4, A5, A6, B5, B6, plic numarul 10, plic B5, plic C5 sau Executive si Oficio. Generic hartia poate fi din gama: brosura, colorata, lucioasa, cu antet sau simpla, foto, preimprimata sau preperforata, folie transparenta, eticheta sau carton. Verifica de fiecare data ca hartia sa indeplineasca specificatiile de greutate de tip: 60 – 163 g/m² insa cel mult 175 g/m².

Primele sute de pagini prelucrate cu acest HP LaserJet Pro M254nw le asigura chiar producatorul prin cartusele initiale de tip HP LaserJet pentru 700 de pagini în culori combinate (C/Y/M) si 800 de pagini pentru alb-negru.

Cand acestea sunt deja epuizate ai la dispozitie variante pentru cartuse cu toner din seriile HP 202 si HP 203, ambele avand variante de capaciate de tip HP 202A si HP202X, respectiv HP CF540A, HP CF541A, HP CF542A, HP CF543A. Numarul de pagini printabile variaza de la 1400 la 3200 pentru alb-negru si de la 1300 la 2500 pentru color.

Ideal si totodata foarte convenabil este sa accesezi beneficiile unui serviciu de reincarcare cartus HP LaserJet Pro M254nw care se realizeaza in conditii profesionale la Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Toate consumabilele toner utilizate sunt cert verificate pentru a fi compatibile cu acest model de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.