Reincarcare cartus HP LaserJet Pro M15w

Cea mai convenabila solutie pentru imprimari laser de calitate si cu o viteza foarte buna le vei primi doar prin utilizarea unui produs care a fost conceput special pentru locatii in care spatiul disponibil trebuie gestionat cu atentie. Aceasta imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M15w iti va indeplini excelent toate aceste cerinte si in plus te va incanta prin beneficiile legate de calitate, consumul redus de toner datorita noilor modele de cartuse HP CF244A si capacitatea de a reactiona la comenzi venite de la dispozitive mobile.

Prin urmare vei putea trimite comenzi de imprimare prin Wi-Fi direct prin aplicatia dedicata HP Smart care este sustinuta de protocolul Wi-Fi 802.11b/g/n incorporat, dar oricand este necesar poti conecta un PC sau laptop prin intermediul unui cablul UBB 2.0 de mare viteza in portul dedicat.

Memoria RAM esre de 16 MB, iar procesorul ridica viteza de lucru la 500 MHz. In aceste conditii trebuie doar sa te asiguri ca vei respecta un ciclu lunar de utilizare pentru imprimari in format A4 cuprins intre 100 si 1000 de pagini si sa incarci sertarul de intrare cu pana la 150 de coli pentru primele imprimari necesare. In sertarul de iesire se pot acumula perfect un numar de 100 de coli printate.

Dimensiunile colilor de hartie pe care HP LaserJet Pro M15w le accepta poti fi din gama: A4, A5, A6, sau plicuri foramt C5 si DL, iar hartia trebuie sa aiba o greutate specifica cuprinsa intre 65 si 120 g/m².

Imprimarea se va realiza la o viteza de pana la 18 pagini pe minut si va primi calitatea unei rezolutii foarte bine definite de cei 600x600dpi. Din momentul punerii in functiune HP LaserJet Pro M15w este capabila sa realizeze o prima pagina imprimata in doar 8,4 secunde, ulterior imprimarea decurgand la nivelul de viteza aratat anterior.

HP ofera de la bun inceput un cartus cu toner initial HP CF244A negru care este capabil sa suporte imprimarea a pana la 500 de pagini. Cand acest cartus va fi terminat, ai la dispozitie folosirea unui cartus compatibil HP 44A HP CF244A negru, care este prevazut sa acopere perfect pana la 1000 de pagini.

Cum intotdeauna este bine sa ai la indemana o marja de siguranta in privinta consumabilelor poti oricand sa optezi pentru un serviciu profesional pentru reincarcare cartus HP LaserJet Pro M15w (HP CF244A). Un astfel de cartus reincarcat se va putea pastra pentru situatiile in care necesarul de coli imprimate este mai ridicat si va genera exact aceleasi beneficii de calitate precum cele anterioare. La Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, primesti nu doar calitatea serviciului si a consumabilelor utilizate de echipa de tehnicieni, ci si sprijin logistic pentru tot ceea ce inseamna reincarcari cartuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.