Reincarcare cartus HP LaserJet Pro M15a

Producatorul HP a furnizat intotdeauna cele mai bune echipamente pentru printare pentru utilizatorii individuali, solutii care se muleaza perfect pe necesitatile lor in privinta spatiului disponibil si a bugetului de care dispun. Acest lucru nu a diminuat in niciun fel calitatea imprimarilor si performanta tehnica a aparaturii folosite pe termen indelungat, ca atare alegerea unui model de imprimanta laser monocrom HP LaserJet Pro M15a va fi cu siguranta una dintre cele mai bune alegeri.

Cand priviti spre acest HP LaserJet Pro M15a primul gand este ca il veti putea aseza aproape oriunde in zona biroului, daca nu chiar pe una dintre laturile acestuia. Dimensiunile reduse ascund sub carcasa beneficii pe care le veti aprecia inca de la primele pagini ce vor fi solicitate pentru printare.

Viteza procesorului de 500 MHz si memoria RAM de 8 MB par sa fie cele mai importante aspecte pe care HP LaserJet Pro M15a le pune la dispozitie, insa performantele sale nu se opresc aici. Calitatea care este lasata efectiv pe fiecare coala printata este de 600x600dpi, atat timp si calitatea hartiei este una dintre cele mai bune. Folosind de regula hartie in format A4 din gama de greutate de 80g/m² aveti ca si asigurat cel mai clar si de durata rezultat. Calitatea hartiei poate fi aleasa din punct de vedere al greutatii pana la cel mult 120g/m² atunci cand cerinta pentru lucrarile printate este una cu totul speciala. In plus la o viteza de printare de circa 18 pagini pe minut aveti cel mai bun confort in privinta timpului de asteptare cand sunteti in mare graba.

Ca atare nu aveti decat sa alimentati constant tava de intrare cu cate 150 de coli din hartie si atunci cand aveti un volum mai mare de lucrari pentru imprimare verificati constant ca tava de iesire sa nu fie supraincarcata pentru ca aceasta nu poate primi decat circa 100 de coli.

Pentru un volum recomandat de circa 1000 de pagini pe luna lucrate cu aceast HP LaserJet Pro M15a cartusul preinstalat de tip HP CF244A este garantat sa imprime circa 500 de pagini. Ulterior, dupa ce acesta va fi epuizat, este cel putin convenabil sa profitati de un serviciu profesional pentru reincarcare cartus HP LaserJet Pro M15a.

In cadrul centrului Refill Market din sos. Pantelimon 291 din Bucuresti, sunteti invitati sa primiti cea mai buna manopera si materiale pentru reincarcari cartuse pe loc. Tehnicienii centrului asigura gratuit testarea produselor dupa reincarcare si desigur consultanta pentru cea mai convenabila solutie de printare in functie de cerintele pe care le aveti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.