Reincarcare cartus HP 107a sau HP 107w

Daca sunteti in cautare unui echipament cu dimensiuni reduse in scopul imprimarii de documente in alb-negru, oferta HP este excelenta prin acest model de imprimanta laser monocrome HP 107a sau HP 107w. Trebuie sa stiti ca aceste modele sunt indentice in legatura cu performantele si specificatiile, cu precizarea ca modelul HP 107w este dotat cu o interfata inteligenta de conectare WiFi.

Producatorul HP a intuit situatiile in care spatiul disponibil acasa sau la birou nu permite pozitionarea unor echipamente mari si grele, prin urmare acest model de imprimanta laser monocrom este ideala. Daca va incadrati de la bun inceput in limita propusa de 1500 de coli printate lunar, deja sunteti mult mai aproape de a fi foarte multumiti.

Pentru inceput este de notat ca HP 107a si HP 107w ofera o viteza de printare de 20 de pagini pe minut, aspect important cand aveti de printat un numar mare de pagini ale aceluiasi document. Rezolutia poate fi setata la modul optim cu o valoare de 1200×1200 dpi, ceea ce face ca nivelul de contrast si acuratete a caracterelor imprimate sa fie excelent.

Ecranul de tip LED ofera datele esentiale pentru setarea printarii si contorizarea lucrarilor pe care le realizati, iar pentru inceput sunteti invitati sa realizati conectarea la unitarea de calcul prin cablul USB 2.0 sau setarea pentru dispozitivele WiFi de care dispuneti cand ati optat sa lucrati cu modelul astfel dotat.

Pentru incarcarea sertarului de intrare pregatiti 150 de coli cu o calitate a greutatii cuprinsa intre 60 si 163 g/m², iar dupa imprimare verificati sertarul de iesire sa nu depaseasa capacitatea maxima de 100 de coli prelucrate. Hartia poate avea formate diferite, iar printre cele recunoscute de imprimanta enumeram: hartie simpla, groasa, sau subtire, hartie color sua pretiparita, hartie reciclata, plicuri sau etichete, etc.

Gestionarea eficienta si in special rapida a lucrului cu aceasta imprimanta laser monocrome HP 107a sau HP 107w se datoreaza procesorului de 400 MHz, precum si memoriei RAM de 64 MB.

Va trebui sa tineti cont ca la atingerea unui ciclu de 10000 de coli printate va fi necesar sa solicitati unui partener profesionist inlocuirea unitatii de imagine. Altfel, pana atunci este utilizabil in primul rand cartusul demonstrativ de tip HP 105A cu toner negru pentru 500 de coli, sau variante de tip cartus laser original HP 105A pentru 1000 de pagini W1105A, sau un cartus laser original HP 106A negru  pentru 1000 de pagini W1106A, ori un cartus laser original HP 107A negru 1000 de pagini W1107A.

Nu ratati insa nici posibilitatea oferita de profesionistii din Bucuresti, sos. Pantelimon 281. La Refill Market puteti solicita serviciul profesional de reincarcare cartus HP 107a sau refill cartus HP 107w. Acest serviciu este realizat foarte rapid, cateodata chiar pe loc si cu certificarea rezultatului reincarcarii prin printarea  unei pagini de test.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.