Reincarcare cartus fax laser Samsung SF-760P

Scopul utilizarii unui fax laser Samsung SF-760P este cu atat mai important cu cat dipozitivul are incluse si facilitati de printare, copiere si scanare de documente. In principal acest Samsung SF-760P este conceput pentru folosirea ca fax pentru receptia si transmisia de documente, insa producatorul a adaugat inca 3 functii atat de solicitate intr-un birou.

Plecand de la dotarea cu procesor de 433 MHz si memorie RAM de 64 MB, aveti la indemana in orice moment suficienta putere de prelucrare a sarcinilor pe care le transmiteti pentru lucru. Ca atare, functia de fax va lucra la 33,6 kbps prin gestionarea a 64 MB de RAM care pot suporta memorarea a 600 de adrese de destinatie. Pentru conectare aveti cea mai simpla varianta de utilizat. Cablul USB 2.0 permite viteze de transmitere mari dinspre aparatura de calcul pe care o folositi.

Imprimarea si copierea documentelor lureaza impecabil la o rezolutie de 1200×1200 dpi, iar viteza cu care veti primi paginile solicitate este de 20 de pagini pe minut, dupa doar 8,5 secunde de la pornirea lui Samsung SF-760P. Documentele de scanat vor aduce o rezolutie electronica in fisier de pana la 300dpi pentru modul de scanare optic, iar atunci cand aveti de copiat calitatea rezultata pe coli va fi de 600x600dpi.

Display-ul de tip LCD cu doua linii de afisare si cele 20 de taste pentru formarea directa a numerelor de telefon, sunt aspecte care conteaza atunci cand nivelul lucrarilor este ridicat si nu aveti timp de pierdut. Bazandu-se pe aceste caracteristici producatorul arata ca Samsung SF-760P poate fi utilizat fara grija pentru un numar de circa 10000 de pagini prelucrate prin oricare dintre functiile sale, ceea ce arata ca aparatul poate face fata perfect unui birou de contabilitate.

Alimetarea cu hartie se poate face direct din tava de intrare cu o capacitate de 150 de coli, dar si prin sistemul ADF cu care este dotatat. Cu acest sistem de incarcare automata puteti aseza direct 20 de coli care vor fi preluate automat pentru lucru atunci cand solicitati copiere, scanare sau trimiterea de fax. Folosind hartie de calitate din gama de greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m2 aveti siguranta ca mecanismele vor fi protejate si timpul de prelucrare va fi optim.

Cand tonerul din cartusul standard de tip MLT-D101S va fi epuizat capacitatea de circa 1500 de pagini, nu uitati ca puteti opta si pentru serviciul profesional de reincarcare cartus Samsung SF-760P. Fie ca veti trimite prin curier cartusul gol, fie ca il veti aduce direct in sos. Pantelimon 291 din Bucuresti, echipa Refill Market este pregatita sa il reincarce in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.