Reincarcare cartus Canon PIXMA TS305

Simplitatea utilizarii unei echipament de birou care produce documente imprimate consta in special in conectivitatea pe care o ofera utilizatorului, precum si in calitatea printarilor pe care le produce. Aici aceasta imprimanta inkjet color Canon PIXMA TS305 exceleaza in cele amintite, pentru ca a fost special proiectata sa fie extrem de usor de accesat prin intermediul Wi-Fi si sa ofere rezultate de foarte buna calitate gratie cartuselor din gama Fine cu care este dotata.

Cu o rezolutie ce poate fi setata pana la 4800x1200dpi si cu o viteza de imprimare pe minut de pana la 7,7 pagini alb-negru sau 4 pagini color, se incadreaza perfect in asteptarile oricarui doritor de performanta si fiabilitate chiar la el acasa.

Este important ca imprimanta sa fie alimentata cu hartie de calitate din gama simpla cu caracteristica de greutate cuprinsa intre 64 si 105 g/m2, hartie speciala Canon cu greutate de cel mult 275 g/m2 de tip Photo Paper Plus Glossy II, sau fotografică lucioasa superioara II (PP-201). In aceste conditii catusele obisnuite Canon PG-545 negru si Canon CL-546 color sunt capabile sa ofere pana la 180 de coli sau imprimari foto atat color cat si monocrom.

Daca cerintele dumneavoastra depasesc acest nivel al imprimarilor va puteti orienta spre catuse de tip XL din gama dedicata Canon, adica: Canon PG-545XL pentru negru si Canon CL-546XL pentru color. Aceste variante de cartuse sunt capabile sa ofere circa 300 de pagini printate in color si circa 400 in alb-negru.

Profitand de toate aceste facilitati cu care imprimanta inkjet color Canon PIXMA TS305 va incanta la fiecare accesare, ramane doar sa produceti documente si fotografii deosebite pe care mai apoi sa le trimiteti simplu si rapid spre imprimare de pe orice dispozitiv mobil.

Pentru a nu fi niciodata suprinsi de lipsa cernelurilor din cartuse accesati din timp serviciul profesional oferit de Refill Market pentru reincarcarea acestora. Vorbim despre un serviciu de reincarcare cartus Canon PIXMA TS305 care este realizat cu produse consumabile si manopera de cea mai buna calitate.

La Refill Market in sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, testarea cartuselor dupa reincarcare este norma obligatorie si va fi realizata si confirmata prin imprimarea unei coli pe care o veti primi la inmanarea cartuselor proaspat reincarcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.