Reincarcare cartus Canon Pixma MG3052

Aproape de perfectiune, asa veti considera rezultatele pe care le veti obtine prin imprimare, copiere sau scanare a documentelor dorite cu acest multifunctional Canon Pixma MG3052. Prima impresie va fi ca datorita dimensiunilor reduse nu ar putea fi capabil de astfel de performanta, insa la interior Canon a inclus cea mai buna tehnologie de printare cu jet de cerneala, iar cartusele utilizate sunt printre cele mai performante in acest domeniu.

Este un multifunctional simplu si la indemana de utilizat gratie solutiei de accesare rapida prin Wi-Fi de pe orice dispozitiv mobil. Chiar si asa nu sunteti impiedicati sa utilizati fie conectarea prin cablu USB 2.0 de mare viteza, fie conectarea sa la o retea locala. Pentru oricare dintre aceste variante calitatea va fi aceeasi si performantele de viteza neschimbate.

Intr-un singur minut Canon Pixma MG3052 va furniza in tava de iesire cu o capacitate de 60 de coli pana la 4 coli color si pana la 8 coli monocrom imprimate. Calitatea la imprimare sau copiere atinge o rezolutie de 4800x600dpi, iar atunci cand realizati scanari rezolutia trimisa in fisierul obtinut este de 600x1200dpi. Copiatorul este capabil sa furnizeze la o singura comanda pana la 21 de coli din aceeasi pagina sursa.

In tava de intrare veti putea insera o gama variata de formate ale suportului de hartie, de la clasicul format A5 sau A5, pana la B5, Envelope, Letter, sau plicuri 10x15cm si 13x18cm. Verficati de fiecare data ca nivelul de calitate al suporturilor din hartie sa se incadreaze in limitele acceptate de 64 la 105 g/m2.

Pentru primele cateva sute de pagini imprimate sau copiate veti utiliza cartusele cu care Canon Pixma MG3052 este dotata. Astfel aceste cartuse sunt de capacitate clasica de tip Canon negru PG-545 si cartus Canon color CL-546 vor acoperi circa 180 de pagini fiecare. In varianta cu rezorvor de capacitate mare pentru cerneala se pot folosi variantele de cartuse XL de tip Canon negru PG-545XL pentru 400 pagini si cartus Canon color CL-546XL ce acopera in jur de 300 de pagin imprimate.

Pe parcursul utilizarii multifunctionalului nu aruncati cartusele deja consumate pentru ca puteti reduce neasteptat de bine costurile cu achizitionarea altora. Aveti la dispozitie si puteti solicita fara vreo grija in privinta calitatii imprimatelor obtinute serviciul profesional de reincarcare cartus Canon Pixma MG3052. La Refill Market in sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, acest serviciu se poate realiza de cele mai multe ori pe loc, eliminand astfel timp important de asteptare si continuand astfel fara grija activitatea pe care o aveti in plan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.