Reincarcare cartus CANON MF3010

Dedicata lucrului confortabil acasa sau intr-un birou pentru servicii, compacta si extrem de economica pe termen lung, sunt doar doua dintre caracteristicile acestui multifunctional laser monocrom CANON MF3010. Canon l-a produs avand in atentie principalele trei necesitati in legatura cu prelucrarea de documente pe hartie si in format electronic: imprimare, copiere si scanare.

Designul este atat de bine ales incat o veti putea integra perfect alaturi de echipamentul de calcul utilizat, fie ca este vorba despre un calculator desktop sau un laptop, CANON MF3010 ramane discreta si intotdeauna pregatita sa preia sarcinile pe care i le adresati. Alimentand constant sertarul cu maximul de 150 de coli este suficient sa lansati documentul pentru imprimare. Stocarea in memorie este rapida si se bazeaza pe o capactiate de 64MB ce este suficienta chiar si pentru documente de dimensiuni mai mari.

Primele coli care vor fi lasate in tava de iesire va vor convinge despre calitatea imprimarii. Cu o rezolutie maxima de 1200x1600dpi aveti in fata pagini imprimate ce vor putea fi usor de citit. Viteza este inca un beneficiu de care veti fi foarte multumiti pentru ca multifunctionalul livreaza pagini imprimate cu o cadenta de 18 pagini pe minut, iar prima pagina gata imediat dupa pornirea lui Canon MF3010 o veti primi dupa doar 7,8 secunde.

Pentru copiere de documente rezolutia va fi de cel mult 600x600dpi, in timp ce prima pagina rezultata va aparea in tava de iesire dupa cel mult 12 secunde. Ritmul de livrare al paginilor copiate in serie este de 18 pagini pe minut. Nu uitati ca atunci cand este necesar puteti opta pentru scalarea optica a unor parti din documentul de copiat aplicand o rata de 10% in intervalul 50 pana la 200%.

Necesarul de documente scanate este acoperit perfect de acest multufunctional pentru ca veti dispune de o rezolutie clasica de tip optic de 600x600dpi, insa puteti oricand solicita cresterea rezolutiei pana la 9600x9600dpi. Scanarea se face asa cum aveti nevoie, in tonuri de gri pana la 256 de niveluri, dar si color.

Este important sa tineti cont de recomandarea Canon pentru un maxim de lucru de 8000 de pagini pe luna, iar atunci cand tonerul cartusului starter estimat la 700 de pagini printate se va termina, sa optati pentru un cartus Canon CRG-725 ce asigura imprimarea a circa 1600 de coli.

Pentru ca toate facilitatile lui Canon MF3010 sa ramane intacte si calitatea imprimarilor sa fie perfecta aveti si posibilitatea de a opta pentru un serviciu de reincarcare cartus CANON MF3010 realizat in conditii si cu materiale profesionale. Acest serviciu este disponibil oricand la Refill Market in Bucuresti, Sos. Pantelimon 291.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.