Reincarcare cartus Canon MF247DW

Dovada autentica a maiestriei inginerilor de la HP este reliefata perfect in acest multifunctional laser monocrom Canon MF247DW care va putea fi amplasat si utilizat in spatii restranse, fara a afecta prin dimensiunile sale sau zgomotul pe care il produce confortul celor care lucreaza in birou.

Acesta este cel mai important beneficiu, insa nu se pot trece cu vederea si caracteristicile sale tehnice excelente prin care imprimarea, copierea, scanarea si trimiterea de documente prin fax sunt la cel mai bun nivel.

Canon MF247DW este capabil sa imprime si sa copieze documente la o viteza de 27 de coli pe minut, aspect care il plaseaza in topul celor mai rapide sisteme multifunctionale ale momentului. Viteza nu a diminuat cu nimic calitatea printariilor si a paginilor copiate pentru ca rezolutia pentru ambele este de 600x600dpi. Ca atare imediat dupa conectarea sa prin retea cablata sau prin cablu USB 2,0, ori prin conectare directa prin WiFi, nu aveti decat sa va asigurati ca tava de intrare este plina cu maximul de 250 de coli pe care le accepta. Daca aveti in plan sa copiati, scanati sau sa expediati prin fax documente, atunci utilizati sistemul de alimentare automata ADF a carui tava permite incarcarea a pana la 35 de coli.

Productivitatea este pusa in valoare si de facilitatea de a alege copierea a pana la 999 de exemplare dintr-o fila, precum si extragerea prin marire sau micsorare la copiere in raport de 25 pana la 400% a anumitor zone dintr-o coala imprimata. Rezultatele scanarii sunt dipsonibile fie pentru trimitere direct prin e-mail, fie pentru depozitare in PC.

Functia de fax este la randu-i extrem de rapida pentru ca lureaza la o viteza de transmisie a datelor de 33,6kb/s, iar memoria fax-ului stocheaza pana la 256 pagini la o singura incarcare. Pentru economie de hartie fax-urile pe care le primiti pot fi imprimate fata-verso.

Interfata pentru plasarea comenzilor in lucru cu acest Canon MF247DW este asigurata prin intermediul unui display monocrom cu 6 linii de afisare, iar primele cateva sute de pagini lucrate sunt deja asigurate de Canon prin instalarea unui cartus de tip CRG737. Ulterior veti fi nevoit sa folositi un cartus nou din aceeasi categorie care are incarcat toner pentru circa 2400 de pagini.

Daca nu sunteti inca in tema cu varianta profesionala de reincarcare cartus Canon MF247DW, este util sa o luati in considerare. In magazinul specializat in reincarcari cartuse pe loc va sunt puse la dispozitie proceduri si materiale de cea mai buna calitate, precum si testarea produselor reincarcate. La Refill Market din Sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, echipa de tehnicieni este pregatita sa ofere consultanta gratuita pentru a putea continua in cele mai bune conditii lucrarile cu acest multifunctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.