Reincarcare cartus Canon I-Sensys MF264DW

Un produs elegant si simultan eficient isi va dori fiecare utilizator de acasa sau echipa unui birou mic. Calitatile produselor Canon sunt recunoscute si apreciate de ani de zile, prin urmare daca sunteti in cautarea unui echipament cu functiile de imprimare, copiere si scanare de documente optati pentru acest multifunctional laser monocrom Canon I-Sensys MF264DW.

Pozitionarea nu comportan probleme, chiar daca la prima vedere volumul pare mare. Este intr-adevar mai mare in comparatie cu o imprimanta laser, insa producatorul a dezvoltat echipamentul pe vertical pentru ca spatiul ocupat de baza sa nu incomodeze.

Toate cele trei functii ale lui Canon I-Sensys MF264DW se bazeaza pe eficienta unui procesor cu viteza de 400 MHz si a memoriei RAM de 256 MB.

Cu aceasta dotare echipamentul este capabil sa furnizeze circa 28 de pagini la imprimare si copiere, iar pentru scanare paginile prelucrate ajung la 20 pe minut. Toate cele trei functii vor furniza un minim de rezolutie de 600×600 dpi.

Pentru incalzirea echipamentului sunt necesare circa 15 secude, pentru ca ulterior prima pagina printata sa fie receptionata in circa 5 secunde.

In ordinea punerii sale in functiune veti alege una dintre cele doua modalitati de conectare. Puteti opta pentru clasica modalitate de conectare prin cablul USB 2.0 de mare viteza, sau daca doriti sa aveti mai multa libertate in exploatarea echipamentului activati conexiunea WiFi.

In continuare producatorul indica incarcarea tavii de intrare cu capacitatea de 250 de coli cu formatele acceptate de hartie pe care le regasiti detaliate in manual. In orice caz utilizati hartie de calitate si care sa aiba indicele de greutate cuprins intre 60 si 163 g/m².

Pe masura ce lucrarile sunt prelucrate verificati tava de iesire care are o capacitate de depozitare de 50 de coli. Retineti ca aveti la dispozitie si sistemul de incarcare automata a colilor de hartie ADF pentru lucrul cu functiile de scanare si copiere.

Canon recomanda ca echipamentul sa fie utilizat pentru prelucrari de documente cuprinse intre 250 si 2500 de pagini lunar, iar la atingerea nivelului de 30000 va fi necesar sa fie inlocuita unitatea de imagine. Consumabilul reprezentat de toner este disponibil prin cartusele de tip Canon CRG051 pentru 1700 de pagini, sau Canon CRG051H pentru 4100 de pagini.

Mentinerea in forma buna a timpului de realizare a lucrarilor de imprimare si copiere impune sa aveti mereu la indemana un cartus plin cu toner. O varianta extrem de economica este sa cautati serviciul de reincarcari cartuse pe loc de la Refill Market din sos. Pantelimon 291 din Bucuresti.

Aici tehnicienii preiau cartusele goale si realizeaza cu materiale si echipamente profesionale o reincarcare cartus Canon I-Sensys MF264DW. Rezultatul este verificat pe loc si veti primi o confirmare vizuala pe cola de test ce este livrata alaturi de cartusul reincarcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.