Reincarcare cartus Brother TN2411, Brother TN2421

Brother ofera gama variata de echipamente de birou pentru acasa sau pentru firma, fiecare utilizator avand libertatea de a alege cea mai convenabila varianta de produs. In aceasta situatie se pot pune pe birou produse de tipul imprimantelor monocrom cu functie de printare, dar si imprimante de tipul 3 in 1 care contin functiile de imprimare, copiere si scanare de documente. Gama de varf este reprezentata de echipamentele multifunctionale care aduc in plus posibilitatea utilizarii unui sistem performant de incarcare automata a colilor de hartie, ADF, pentru situatiile in care aveti de copiat sau scanat un numar mare de coli.

Utilizarea cofortabila a acestor echipamente se bazeaza pe doua aspecte care tin de alimentarea lor cu consumabile. Consumabilele sunt reprezentate de hartia pe care o incarcati in tavile de intrare si de toner care se regaseste in cartusele fiecarui model amintit.

Pentru hartie sunteti invitati sa respectati indicatiile producatorului in privinta gramajului hartiei. Este o conventie clara in acest sens pentru ca fiecare produs sa functioneze in parametri in legatura cu transportul hartiei pe tot traseul mecanizat pana la depunerea fiecarei file in tava de iesire.

Despre toner se stie ca este un consumabil care poate fi inlocuit extrem de simplu prin folosirea unui cartus nou, sau prin proceduri profesionale de reincarcare a celui vechi.

Daca sunteti detinatorii unui model de imprimanta laser monocrom Brother de tip HL-L2312D, HL-L2352DW sau HL-L2372DN puteti apela la serviciul profesional de  reincarcare cartus Brother TN2411, Brother TN2421. Primul dintre modelele de cartus poate primi toner care va printa sau copia pana la circa 1200 de pagini. Cel de-al doilea model de cartus este capabil sa printeze pana la 3000 de pagini.

Aceleasi modele de cartuse sunt utilizate si le veti regasi ca atare in urmatoarele modele de imprimante 3 in 1: DCP-L2512D, DCP-L2552DN sau DCP-L2532DW. Pentru echipamentele Brother din gama multifunctionalelor cu sistem ADF, cartusele amintite anterior se vor potrivi perfect pentru modelele MFC-L2712DN, MFC-L2712DW sau MFC-L2732DW.

Ce va ramane de facut este sa verificati daca unul dintre codurile cartuselor ce pot fi reincarcate se regaseste pe cartusul din echipamentul dumneavoastra si sa optati pentru serviciul de  reincarcare cartus Brother TN2411, reumplere cartus Brother TN2421.

Solutia este oferita de Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, unde puteti primi o reincarcare pe loc, sau unde puteti timite cartusele prin serviciul de curierat. Fiecare operatiune de reincarcare este realizata cu aparatura si consumabil toner profesional si dedicat pentru acest model de cartus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.