Reincarcare cartus Brother MFC-L2732DW

O mica fabrica pentru producerea de documente prin imprimare, copiere, scanare sau faxare este acum disponibila datorita ingeniozitatii inginerilor de la Brother, renumiti dealtfel pentru toate echipamentele de birou pe care le produc. Sa detii personal sau in cadrul unei firme un multifunctional laser monocrom Brother MFC-L2732DW reprezinta cheia rezolvarii multor probleme in legatura cu spatiul ocupat de mai multe echipamente care ar produce individual functiile incluse in acest multifunctional.

Primele impresii in privinta interactiunii cu Brother MFC-L2732DW vor fi pe masura excelentelor sale capacitati de lucru, prima dintre ele si cea mai des utilizata fiind imprimarea de documente. La o viteza de 34 de pagini pe minut in cel mai silentios mod posibil, lucrarile vor curge una dupa cealalta, fara ca utilizatorii sa fie nevoiti sa astepte sa le vina randul.

Acest lucru este posibil gratie procesorului de 600 MHz, dar si a memorie RAM de 128 MB ce sunt capabile sa gestioneze rapid sarcinile pe care le primesc. Conectivitatea este asigurata prin retea cablata sau Wireless, dar si prin clasicul cablu USB 2.0.

La imprimare viteza este de 34 de pagini pe minut la un standard de calitate de 600x600dpi, care insa poate fi ridicat in variata optimizata pana la HQ1200 (2400x600dpi). Copierea functioneaza la nivelul de viteza al imprimarii, iar calitatea rezolutiei atinge 600x600dpi. Pentru scanare veti obtine fisiere cu o rezolutie grafica de pana la 1200x1200dpi daca plasati documentul de scanat direct pe fereastra scanerului, sau pana 600x600dpi daca documentul va trece prin sistemul ADF si de pana la 19200x19200dpi daca optati pentru varianta de scanare cu functie de interpolare,.

Pentru ca am amintit de sistemul de incarcare automata al hartiei (ADF), este important sa tineti cont ca reprezinta un ajutor major in cresterea productivitatii atunci cand numarul de pagini pentru copiat, scanat, sau trimitere prin fax este mare. Sistemul asigura o fluenta mare si poate fi alimentat constant cu cate 35 de file deodata.

In privinta consumabilelor trebuie mentionat ca Brother include de la bun inceput un cartus de tip starter al carui toner este capabil sa lucreze pana la 700 de file prin imprimare sau copiere. Acest cartus este de tip Brother TN-2411 si in mod obisnuit el poate asigura lucrari de pana la 1200 de pagini. O varianta mai mare este cartusul Brother TN-2421 care permite lucrul a pana la 3000 de pagini. Nu poate fi uitata nici unitatea de imagine de tip DR-2401 care odata inlocuita va sustine intregul proces pentru inca circa 12000 de pagini in format A4.

Continuarea unei activitati profitabile este conditionata de alimentarea constanta cu toner a acestui multifunctional, prin urmare o solutie cu adevarat profitabila si sigura de utilizat este varianta de reincarcare cartus Brother MFC-L2732DW.

In Bucuresti la Refill Market in sos. Pantelimon 291, veti primi cel mai competent serviciu profesional pentru reincarcari cartuse pe loc pe care tehnicienii centrului in pun in lucru cu materiale si manopera la cele mai bune niveluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.