Reincarcare cartus Brother MFC-L2712DW

O experienta deosebita vei primi pe toata durata de utilizare a acestui multifunctional laser Brother MFC-L2712DW, gratie procesorului de 600 MHz si a memorei RAM de 64 MB incorporate. Este un multifunctional care iti pune la dispozitie 4 functii pe care le veti configura si utiliza exact asa cum ai nevoie.

Pentru imprimare si copiere este recomandat sa incarci tava de intrare cu maximul de 250 de coli din hartie A4 pentru a sustine continuu, fara pauza de productivitate, lucrul cu aceste functii. Pentru copiere, fax sau scanare ai la indemana cel mai performat sistem de incarcare automata al colilor, ADF, care dispune de propria-i tava de alimentare in care poti aseza pana la 50 de coli.

Cu aceasta dotare, dar si cu primul cartus Brother TN-2411puteti fii sigur printarea sau copiere a pana la 700 de coli, poti spune ca esti asigurat.

Calitatea este impecabila la printare datorita unei rezolutii implicite care atinge 600x600dpi, insa o poti mari la nevoie pana la 2400x600dpi prin optiune de optimizare. Ritmul de 30 de pagini simple pe minut, sau 15 pagini fata-verso este cel putin excelent atunci cand exista un volum mare de lucrari. La copiere primesti aceeasi viteza ca la imprimarea pe o singura fata si aceeasi rezolutie implicita. In plus poti mari sau miscora imaginea copiata intr-un interval de 25 pana la 400% cu pas de 1%.

Pentru scanare este de dorit sa te folosesti de sistemul ADF lasandu-l pe Brother MFC-L2712DW sa lucreze pentru tine. Calitatea imaginilor scanate se ridica la 1200x1200dpi cand scanezi direct pe fereastra scanerului, sau 600x600dpi daca paginile sunt trecute prin ADF. Cu o viteza de 33.6 kbps paginle trimise prin fax vor ajunge aproape instantaneu la destinatie.

Pe masura de timpul va trece vei fi nevoit sa alimentezi cu cartuse cu toner multifunctionalul, optand pentru diferite variante. Un cartus Brother TN-2411 poate lucra pana la 1200 pagini, sau un cartus Brother TN-2421 de capacitate mare poate prelucra pana la 3000 de pagini. Este necesara ca la atingerea valorii de 12000 de pagini prelucrate sa inlocuiesti unitatea de imagine cu una noua Brother DR-2401 pentru alte 12000 pagini A4 prelucrate.

In tot acest context care poate implica lucrari de birou cotidiene si in special atunci cand sti ca volumul este mare, este bine sa fii prevazator in legatura cu dotarea cu consumabile, toner si hartie. Pentru toner poti sa alegi fara grija serviciul profesional oferit de Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, care garanteaza pentru calitatea primits la reincarcare cartus multifunctional laser Brother MFC-L2712DW.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.