Reincarcare cartus Brother MFC-B7715DW

Mai multe beneficii, mai multa usurinta in accesarea celor patru functii cu care este dotata. Asa putem caracteriza foarte pe scurt aceasta multifunctionala laser monocrom Brother MFC-B7715DW care se va aseza perfect pe orice birou al casei, sau firmei la care lucrati. Compacta si silentioasa in utilizare (cel mult 50dB) pentru oricare dintre functiile accesate, Brother MFC-B7715DW poate fi accesata prin retea locala, Wireless IEEE 802.11b/g/n, sau cablu de tip Hi-Speed USB 2.0, dar si prin trimiterea directa a sarcinilor dinspre un dispozitiv mobil, fara sa mai fie necesara conectarea la un calculator.

In cel mai scurt timp multifunctionala este gata de imprimare, copiere, scanare sau trimiterea unui fax, iar vizualizarea starii de activitate se face direct pe ecranul LCD dotat cu 2 linii de afisare. Pentru copiere si scanare nu ezitati sa profitati de folosirea sitemul automant de incarcare a colilor de procesat, ADF, care este special conceput sa preia pana la 50 de coli pentru usurarea activitatii.

Dotarile hardware indica viteza si memorare foarte bune pentru sarcinile pe care i le adresati. Procesorul la 600MHz si memoria RAM de 128 MB sunt pregatite sa lucreze rapid, eficient si economic, astfel ca viteza de imprimare si copiere ajunge la 34 de pagini pe minut.

Imprimarea este caracterizata printr-o rezolutie standard de pana la 600x600dpi sau in varianta optimizata tip HQ1200 2400x600dpi. Pentru imprimarea fata-verso viteaza atinge 16 pagini pe minut, iar in printarea standard 34 pagini pe minut. De la pornire si pana la prima pagina imprimata sau copiata vor trece circa 8,5 secunde, iar volumul lunar recomandat de producator este de 2000 de pagini pe luna.

Copierea detine performate foarte bune in privinta calitatii, obtinandu-se o rezolutie de cel mult 600x600dpi, dar si 34 copii pe minut. Oricand este necesar puteti accesa functia de marire sau reducere a imaginii copiate intr-un ecart de 25% pana la 400% cu incrementare de 1%.

Scanarea se face prin sistem CIS ce are o rezolutie de pana la 600x2400dpi atunci cand este realizata direct pe fereastra scanerului, sau pana la 600x600dpi ori interpolata pana la 19200x19200dpi cand optati pentru trimiterea colilor de scanat prin sistemul ADF. Viteza de scanare este de 23,6 sau 7,5 pagini pe minut (monocrom sau color) prin sitemul ADF.

Accesarea fax-ului este la fel de simpla ca oricare alta functie diponibila mai ales daca optati pentru plasarea colilor de trimis, direct in sistemul ADF. Fax-ul ruleaza trimiterea la o viteza de epediere – primire de 33.6 kbps.

Cu o tava standard plina la capacitaea maxima de 250 de coli si cu sistemul ADF care suporta 50 de coli, aveti acces liber la toate lucrarile dorite. In tava de iesire vor fi depuse in siguranta cel mult 120 de coli cu fata in jos. Cu un toner initial oferit de producator sunt de prelucrat cel mult 2000 de pagini, iar ulterior aveti de ales variantele: toner standard Brother TN-B023 pentru 2000 de pagini si unitatea de cilindru Brother DR-B023 pentru 12000 pagini A4.

Pentru a obtine costuri remarcabile in lucrul cu aceasta multifunctionala un real suport primiti la solicitarea unui serviciu profesional de reincarcare cartus Brother MFC-B7715DW. Nimic nu se va pierde din calitatea imprimarilor si copierilor pe care le realizati pentru ca la Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, tehnicienii lucreaza cu produse consumabile agrementate si verificate chiar pe acest model de multifunctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.