Reincarcare cartus Brother HL-L5000D

Contrar parerii cum ca un utilizator individual nu ar avea nevoie niciodata de un volum mare de documente imprimante, realitatea arata ca sunt suficiente motive pentru a detine un echipament  de printare care sa ofere aceasta posibilitate. Mai mult, daca si viteza de imprimare este ridicata, atunci se poate afirma ca aveti pe masa de lucru o imprimanta care-si justifica investitia si ofera beneficii de care oricine ar fi multumit.

Cu aceasta imprimanta laser monocrom Brother HL-L5000D nu exista niciun dubiu ca documentele pe care le generati sa nu poata fi printate rapid si la o calitate foarte buna. Este conceputa in mod cert pentru fiabilitate si pentru a nu pierde timp cu inlocuirea cartusului prea des. Este deasemenea proiectata sa poata fi instalata rapid si asezata in coltul biroului fara a genera probleme de spatiu sau inconveninente in privita zgomotului pe care il produce in timpul imprimarii.

Brother HL-L5000 va ofera din start o viteza de lucru de 40 de pagini pe minut, valoare destul de dificil de regasit la alte marci de imprimante. Modul duplex este cel care injumatateste aceasta viteza la 20 de pagini pe minut, insa veti economisi tot atat de multa hartie atunci cand aveti de printat sute de pagini.

Avantajul cel mai de pret este legat de posibilitatea folosirii unui cartus de mare capacitate care extinde ecartul de imprimari pana la circa 8000 de pagini. Initial, in cutia imprimantei veti gasi un cartus demonstrativ Brother TN-3430 capabil sa lucreze pentru circa 2000 de pagini. In mod normal acest tip de cartus este incarcat cu toner pentru aproximativ 3000 de pagini, iar varianta lui de capacitate mare Brother TN-3480 imprima cel putin 8000 de pagini.

Despre calitatea imprimarii sunt cuvinte foarte bune pentru ca este cu adevarat remarcabila la o rezolutie de 1200x1200dpi atat timp cat si hartie utilizata se incadreaza in normele aratate de producator pentru greutatea specifica, adica intre 60 si 200g/m2 in functie de modalitatea in care folositi hartia la incarcarea ei in imprimanta.

Pentru ca toate acestea sa fie sustinute in mod constant si la aceeasi calitate pe termen lung, Brother HL-L5000D lucreaza cu un procesor Cortex-A9 800MHz si o memorie RAM de 128 MB.

Daca intr-un anumit moment constatati ca nivelul de toner din cartus este la limita, merita sa aveti in agenda o posibilitate de contact spre centrul profesional pentru reincarcare cartus Brother HL-L5000D (Brother TN3430 sau Brother TN3480). Zilnic la Refill Market in sos. Pantelimon 291, Bucuresti, sunt puse in lucru servicii dedicate cu materiale si manopera de ultima ora pentru reincarcari cartuse pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.