Reincarcare cartus Brother HL-L2372DN

Atunci cand iti doresti spatiu suficient pe biroul de lucru vei cauta sa asezi langa laptop sau desktop o imprimanta compacta care sa-ti furnizeze rapid si cu o calitate foarte buna necesarul de documente presonale sau, de ce nu, pentru mica firma pe care o administrezi. Daca la acest lucru ai putea sa adaugi si fiabilitate pe termen lung, atunci poti spune ca ai la indemana una dintre cele mai performante produse ale firmei Brother.

Cu imprimanta laser monocrom Brother HL-L2372DN primesti pe langa cele dorite inca o serie de beneficii de care te vei putea bucura cativa ani buni la rand atat timp cat vei avea grija sa utilizezi imprimanta asa cum este prevazut in manualul pe care il gasesti in cutie. In primul rand calitatea consumabilelor trebuie sa se ridice exact la normele aratate de producator, prin urmare atat hartia cat si modul in care vei alege folosirea cartuselor cu toner trebuie sa fie o prioritate pentru tine.

Hartia este bine sa o verifici in privinta greutatii declarate pentru fiecare format in parte. De regula va trebui sa achizitionezi hartie cu o valoare cuprinsa intre 60 si 163 g/m2 pentru incarcare in tava standard, sau cu valoare cuprinsa intre 60 si 230g/m2 pentru incarcare prin fanta de alimentare manuala.

Brother HL-L2372DN este o imprimanta care utilizeaza un procesor de 600 MHz si o memorie RAM de 64 MB. Cu acest hardware prima pagina va fi depusa in tava de iesire in circa 9 secunde, iar calitatea exprimata in dpi va fi de 2400×600 in modul optimizat. Viteza de lucru este de 34 de pagini pe minut, ceea ce arata ca este un echipament de printare foarte rapid.

Producatorul recomanda un volum de circa 2000 de pagini lunar printate pentru care imprimanta se va comporta impecabil, avand respectate conditiile aratate cu referire la calitatea consumabilelor cu care va lucra. Conectarea la sistemul de calcul este disponibila atat prin cablul USB 2.0, dar si prin sistemul de retea cablata care foloseste un protocol de tip 10Base-T/100Base-TX.

Imediat dupa instalarea lui Brother HL-L2372DN aveti deja la indemana un cartus cu toner de tip starter care ofera din partea producatorului primele circa 700 de pagini imprimate asa cum doriti. Acest tip de cartus, este de tip standard Brother TN-2411 fiind in mod obisnuit prevazut sa poate imprimata pana la 1200 de coli. Exista disponibil si un cartus cu toner de capacitate mare de tip Brother TN-2421 care permite printarea a pana la 3000 de coli, precum si o unitate de imagine de tip DR-2401, care extinde lucrul cu imprimanta pentru inca circa 12000 de pagini in format A4.

In orice situatie v-ati afla este cel mai convenabil sa va folositi beneficiile oferite de serviciul profesional pentru reincarcare cartus Brother HL-L2372DN, TN2411, care este cel mai des accesat de majoritatea utilizatorilor de imprimante laser monocrom.

La Refill Market in sos. Pantelimon 291 din Bucuresti, o echipa de tehnicieni este gata sa primeasca solicitarea si sa va ofere uneori chiar pe loc cartusul reincarcat pentru inca o utilizare impecabila cu acest model de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.