Reincarcare cartus Brother HL-L2352DW

La extinderea activitatii unei firme aparatura de birou este esential sa fie performanta, economica in utilizare si silentioasa pentru a putea fi folosita in acelasi spatiu in care se lucreaza la calculator. Daca sunteti in cautarea unei astfel de solutii in privinta printarii de documente cu o calitatea superioara, in timp scurt si in liniste pentru angajati, atunci aceasta imprimanta laser monocrom Brother LaserJet HL-L2352DW este tot ce va puteti dori.

Este compacta, silentioasa incat sa poata fi tinuta chiar pe biroul unui angajat si ofera o viteza de imprimare de 30 de pagini pe minut fara a sti ca este in functiune. Accesarea imprimarii se poate face prin Wireless tip IEEE 802.11b/g/n, precum si prin cablu de mare viteza USB 2.0. La fel de bine oricare dintre ocupantii biroului se va putea conecta prin WiFi direct, fara ca vreun calculator sa fie in functiune si va putea descarca de pe un dispozitiv mobil documentele pentru imprimare.

Brother LaserJet HL-L2352DW este o imprimanta monocrom cu rezolutia de 600x600dpi implicita si cu posibilitatea de urcare a acesteia in modul optimizat pana la 2400x600dpi. Procesorul de 600 MHz si memoria RAM de 64 MB sunt atuuri pe care Brother le-a inclus special pentru eficientizarea lucrului cu aceasta imprimanta. De aici si timpul foarte mic de primire al primei pagini printate, 8,5 secunde fiind necesare de la pornirea sa.

Daca veti respecta volum recomandat de 2000 de coli pe luna si periodic veti incarca tava de intrare la capacitatea maxima de 250 de coli, activitatea va fi din ce in ce mai apropiata de norma optima pe care orice firma si-o doreste. Optional se poate utiliza si fanta de alimentare manuala unde greutatea hartiei trebuie sa fie cuprinsa intre 60 si 230g/m2. Pentru tava principala hartia trebuie sa fie de tip 60 pana la 163 g/m2.

Pentru economie de consumabile, in speta hartie, atunci cand este posibil se va opta pentru folosirea modului de imprimare duplex ce este realizat automant de Brother HL-L2352DW. Ecranul LCD cu o linie de afisare este perfect pentru a oferi starea in care se afla activitatea imprimantei. A4, Letter, A5, A5, A6 sau Executive.

Cu un toner initial oferit de producator veti acoperi in jur de 700 de pagini, pentru ca ulterior sa aveti de ales intre un toner standard Brother TN-2411 pentru 1200 de pagini, sau un toner cu capacitate mare Brother TN-2421 pentru 3000 de pagini. Cand este necesar se va folosi si o unitate de cilindru Brother DR-2401 care este garatata pentru 12000 de pagini format A4.

O varianta convenabila nu doar economic ci si calitativ este abordarea serviciului profesional oferit de Refill Maket pentru reincarcare cartus Brother HL-L2352DW. In Bucuresti, sos. Pantelimon 291, aveti acces la cel mai bun centru de reincarcare catuse, ce pune in lucru proceduri si materiale profesionale care garanteaza folosirea in conditii perfecte de calitate si siguranta cartuselor cu care acesta imprimanta functioneaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.